Legater til studieophold i USA

Danmark-Amerika Fondet & Fulbright Kommissionen tilbyder igen i år legater til danske studerende, der skal studere i USA på kandidat- eller ph.d.-niveau.

27.11.2017 | Marie Mønsted

Den dansk-amerikanske Fulbright Kommission tilbyder igen i år legater til danske studerende, der skal studere i USA. Legaterne uddeles i størrelsesforholdet 50.000 kr. til et semester og 85.000 kr. til et helt akademisk år. Legaterne er til ophold i det akademiske år 2018-2019.

Generelle legater fra Fulbright Kommissionen:

Legater fra Fulbright er til studier i USA

• På kandidat- eller ph.d.-niveau der endnu ikke er påbegyndt i USA
  • Af minimum et semesters varighed (4-6 måneder)
  • Til studerende der er danske statsborgere

Legaterne er på DKK 50.000 til et semester og DKK 85.000 til et helt akademisk år.

Ansøgningsfristen til alle vores legater til studier i det akademiske år 2018/2019 er onsdag d. 7. marts 2018, kl.12

Man kan læse mere om vores legater og hvilke kriterier man skal opfylde samt finde ansøgningsskemaet på vores hjemmeside.

Civilingeniør