Mød 42 IT-virksomheder til ”Katrinebjerg Karrieredag”

7. april kommer IT-virksomheder fra hele Danmark igen til IT-byen Katrinebjerg for at deltage i ”Katrinebjerg Karrieredag” – en af Østjyllands største IT-karrieremesser.

30.03.2017 | Marie Oue Hansen

Hele 42 virksomheder er i år tilmeldt Katrinebjerg Karrieredag, som traditionen tro løber af stablen hvert forår i IT Byen Katrinebjerg i det nordlige Aarhus. I år sker det d. 7. april kl. 11.15-15.00 i Peter Bøgh Auditoriet i Nygaard bygningen, Finlandsgade 23, 8200 Aarhus N.

Karrieredagen - eller blot ”Kdag” som karrieremessen også kaldes - er en af Østjyllands største IT-karrieremesser. Dagen er målrettet studerende på Aarhus Universitet, der søger job i IT branchen.

På ”Kdag” medbringer virksomhederne fuldtidsstillinger, jobopslag til praktik, studiejob og projektsamarbejder. Studerende kan komme i dialog med virksomhederne, møde potentielle arbejdsgivere og få et indblik i de mange jobmuligheder i IT-branchen. Dét tilbud var der mange studerende, der benyttede sig af i 2016, hvor over 600 studerende deltog på messen.

Det er tredje år, at Katrinebjerg Karrieredag afholdes i it-byen Katrinebjerg. Dagen er arrangeret af Aarhus Universitet, Institut for Datalogi i samarbejde med it-vest og en lang række studenterorganisationer.

Katrinebjerg Karrieredag afholdes 7. april kl. 11.15-15.00 i Peter Bøgh Auditoriet i Nygaard bygningen, Finlandsgade 23, 8200 Aarhus N. Der er gratis adgang for studerende og registrering er ikke nødvendig. Mere info på kdag.au.dk

Virksomheder der deltager i Katrinebjerg Karriededag 2017

• Grundfos