Vind en tur til New York med Oticon. Alt betalt!

Vil du med Oticons ingeniører på en action-packed studietur til New York sammen med andre ingeniørstuderende fra hele landet?

18.03.2019 | Heidi Søndergaard

Du battler med studerende fra hele landet

For at finde de 25 deltagere til turen til New York, afvikler Oticon i foråret 2019 en landsdækkende konkurrence, der stiller seriøse krav til dine ingeniør-skills. Du får mulighed for at vise, hvad du kan inden for enten elektronik-, mekanik- eller softwareudvikling.

Der er sign-up fra d. 11.. Marts til d. 11. april.Tilmeld dig her

Du, samt et hold af de bedste medstuderende fra alle landets ingeniørskoler og universiteter har mulighed for at vinde en plads på Oticon Audio Explorers-holdet og komme med til New York i perioden 21-25 august 2019

Hvad sker der i New York?

I New York vil Audio Explorers holdet blive udstyret med en lille lydmåler – et Sound Activity Meter (SAM). Mens vi bevæger os rundt i byrummet og besøger steder af faglig interesse, indsamler SAM’en automatisk lyddata fra omgivelserne, som sendes til en specialudviklet app på din telefon.

Der bliver et tætpakket fagligt program, men der vil også være rigeligt med tid til hygge, shopping, sightseeing og gode middage.

Hver aften vil vi udlæse data fra vores SAMs med det formål at danne et komplet lydbillede over de steder, vi har besøgt i løbet af dagen.

Oticon afholder alle udgifter til fly, hotel, morgenmad, frokost, lækker aftensmad, indgangsbilletter til museer etc. samt al transport i NYC.

Hvem kan deltage og hvordan gør jeg?

For at deltage skal man være ingeniørstuderende og læse en retning, hvor man primært fokuserer på enten elektronik, mekanik eller software.

Man tilmelder sig som gruppe (2-4 pers.) inden for et af de tre hovedområder og har herefter 2 uger til at komme med en løsning på en problemstilling taget direkte fra vores R&D-afdeling. Man vælger selv formatet på sin aflevering, så uanset om du foretrækker PowerPoint, 1-pager, poster, rapport, mockup eller videopræsentation, kan du vælge den form, du foretrækker. Det er altså kun fantasien der sætter grænser.

Vi sender spørgsmålene ud til alle tilmeldte d. 12. april og alle besvarelser skal være os i hænde senest 28 april kl. 12.00. Vinderne offentliggøres. 7. maj

Vil du med? – Tilmelding!

Så tilmeld dig her fra d. 11. marts til d. 11. april.

Du kan allerede nu se film og billeder fra sidste års ekspedition på www.facebook.com/audioexplorers

Mange hilsner

Audio Explorers Teamet