XL-Byg Brejnholt

Virksomhedsbeskrivelse

Brejnholt Gruppen er en familie- og medarbejderejet trælastkoncern, med afdelinger i vækstbyer i Jylland & på Fyn samt en på Sjælland og beskæftiger i dag ca. 400 medarbejdere og har en årlig koncernomsætning på knap 2 mia. kr, som gør os til den - målt på omsætning - største enkelt-gruppering i det landsdækkende XL-BYG indkøbs-samarbejde. Vi fokuserer på at have færre, men dygtigere medarbejdere end gennemsnittet.

Hvad kan den studerende lære af at deltage i et samarbejdsprojekt sammen med jer?

Du får potentielt stort "impact": I modsætning til de meget store virksomheder får du her direkte adgang til koncernledelsen at direkte sætte noget i verden.
Vi har et tech-cluster som du vil blive embedded i og kan hjælpe dig med at forstå vores data mv.
Samtlige af vore tidligere studerende er i dag ansat enten hos os selv eller ledende IT-konsulenthuse

Hvilke forventninger har I til den studerende?

Du skal være selvkørende og brænde for det du laver! Arbejdssproget i afdelingen er vores tech-cluster er Engelsk - Du skal derfor tale engelsk. (Dansk IKKE et krav!)

Hvad er jeres motivation for at deltage i et samarbejdsprojekt?

Vi har allerede stor succes med at ansætte studerende - I kommer med nogle ideer vi ikke selv har haft, og evnen og viljen til at eksperimentere lidt. Vi har rigtig mange data og spændende ideer, som vi tror på kunne blive til rigtig meget hvis vi havde tid til at gøre noget ved dem!

Projekterne fungerer også som rekrutteringsgrundlag.

Hvilke typer af projekter eller emner kunne I arbejde sammen med en studerende omkring?

  1. Masser af research-potentiale på data-tunge projekter som kunne bruges til f.eks. prototyper på intelligente søgealgoritmer mv.: Vi ejer primært proff-forretninger hvor det meste af salget sker på konto-salg, så vi har nogle helt unikke data hvor man kan følge hvad og hvornår vore kunder køber, og hvad de betaler for det (ikke altid det samme!)
  2. SmartByggeplads: Kan man lade sig inspirere af Amazon og forudsige hvad der skal bruges på en byggeplads før det bliver bestilt? Så kan der spares rigtig mange penge på lagerbinding. Vi har mange data med gentagne mønstre som i dag håndteres manuelt (Først Fundament,så spær, så mursten, tag, isolering, så gulv og finish..)
  3. AI og papir: Der er de seneste år sket en eksplosion i papirhåndteringen ifbm. dokumentationskrav - der hvor dette kan gøres smartere (f.eks. ved adoption af AI) kan der spares mange penge

Hvilken type samarbejdsprojekter er I intereseret i?

  • Erhvervsprojekt
  • Speciale
  • Kursussamarbejde

Har I tidligere haft samarbejdsprojekter med studerende?

Ja