Coronavirus på ASE

Seneste nyt om Corona

Coronasituationen ændrer sig hele tiden. Derfor er det vigtigt, at du holder dig orienteret på...

Er du testet positiv med COVID-19?

Orientér Studieadministration via denne blanket.    


AKTUEL INFORMATION TIL STUDERENDE

Info om Corona-situationen fra Nat-Tech og AU

Fra Nat-Tech

Fra AU

Sådan begrænser du smitterisiko, når du er på campus

Alle på AU kan være med til at begrænse smitterisikoen. Det handler om vores adfærd sammen og hver for sig. Og vi må hjælpe hinanden, fx ved, at studerende hjælper undervisere med at spritte undervisningslokaler/auditorier af efter undervisning. 

Læs her, hvordan du hjælper med at begrænse smitterisiko, når du færdes på campus.

Er du forhindret i at møde op som følge af Coronavirus?

Hvis du ikke kan møde fysisk op på AU som følge af forhold direkte relateret til coronavirus, har du mulighed for at få tilknyttet en studieassistent, der formidler, hvad der sker på campus. På den måde kan du fortsat følge dit studie hjemmefra.

Læs mere på studieassistent.au.dk.

Kontakt Studieservice

På baggrund af myndighedernes anvisninger vedrørende coronavirus er Studieservice på Natural Science og Technical Sciences lukket for personligt fremmøde indtil videre.

Hos Studieservice kan du få svar på spørgsmål om dit studie, fx undervisning, eksamen, dispensationer, sagsbehandling, forsinkelser, merit m.m.  

Du kan kontakte Studieservice på mail: studieservice.nat-tech@au.dk

Studieservice tilbyder også Online Drop-in Studieservice alle hverdage kl. 10-12:30. Du finder linket i højre kolonne på siden 'Kontakt og Studieservice'.

Kontakt Studievejledningen

Du finder al relevant information og alle kontaktoplysninger om Studievejledningen på ASE på siden 'Studievejledning': studerende.au.dk/studier/fagportaler/diplomingenioer/studievejledning/.

Formular til arrangementer

På grund af den aktuelle coronasituation er det nødvendigt, at alle studenterforeninger, der ønsker at afholde et arrangement, udfylder formularen herunder og sender den til underskrivelse hos nat-tech-beredskab@au.dk.

Udfyld denne formular, hvis din studenterforening skal afholde et arrangement.


TIDLIGERE INFORMATION TIL STUDERENDE