Meddelelser til studerende

Meddelelser til studerende på diplomingeniør og adgangskursus

30.10.2020 | Diplomingeniør, Civilingeniør

Vil du blive klogere på dine karrieremuligheder?

INGENIØRENS JOBTRÆFTEAM kommer forbi Navitas tirsdag den 3. november og Katrinebjerg/Finlandsgade den 4. november - fra kl. ca. 08-15.

Kom på forkant med IDA - og få et nemmere og billigere studieliv. Foto: Ida Jensen, AU Foto

29.10.2020 | Studerende

ARRANGEMENT: Kom på forkant med IDA - og få et nemmere og billigere studieliv

Torsdag d. 5. november kl. 17 holder IDA oplæg for interesserede studerende på Nat og Tech. Oplægget er spækket med underholdning, quiz, tips og tricks til dig, der ønsker et nemmere og billigere studieliv.

26.10.2020 | Diplomingeniør

Online: Hør om udvekslingsophold, 27. eller 28. oktober fra 16.15

Drømmer du om at læse et semester i udlandet? Deltag online på Zoom og bliv inspireret til, hvor du kan tage hen i verden, få overblik over processen og få svar på dine spørgsmål. Hør en medstuderende fortælle om sin udveksling.

Deltag online i ”Styrk dit studieliv – sæt fokus på din læring gennem din trivsel” d. 2. november. Foto: Lars Kruse, AU Foto

23.10.2020 | Studerende

ARRANGEMENT: Styrk dit studieliv

Vil du gerne skabe mere overskud og overblik i dit studieliv? Så deltag d. 2. november i Studievejledningens online trivselsarrangement for førsteårsstuderende på Nat og Tech: ”Styrk dit studieliv – sæt fokus på din læring gennem din trivsel”.

Studiemiljøundersøgelsen – din mening tæller. Grafik: AU

22.10.2020 | Studerende

Studiemiljøundersøgelsen – din mening tæller

Studiemiljøundersøgelsen 2020 er nu landet i din e-boks og AU-mail. Med dine svar kan du være med til at gøre en forskel for dig selv og dine medstuderende. Undersøgelsen dækker emner som trivsel, feedback, stress og ensomhed, de fysiske forhold, chikane og meget andet.

Deltag i workshoppen onsdag d. 21. oktober kl. 9:30-11:30. Foto: Lars Kruse, AU Foto

13.10.2020 | Studerende

WORKSHOP: Hvordan skal Aarhus Universitet kommunikere til dig?

AU er i gang med en undersøgelse af, hvordan studerende oplever universitetets kommunikation. Derfor inviteres alle studerende til at deltage i en online workshop d. 21. oktober, hvor I kan dele jeres perspektiver på universitets måde at kommunikere til og med studerende på.

Få indflydelse på dit studieliv – stil op som kandidat til universitetsvalget. Grafik: AU

08.10.2020 | Studerende

Få indflydelse på dit studieliv – stil op som kandidat til universitetsvalget

Til november er der valg på AU. Du skal vælge dine repræsentanter eller selv stille op til AU’s bestyrelse, akademiske råd og studienævn. Har du har lyst til at stille op som kandidat, kan du gøre det fra den 19. til den 23. oktober.