tor 24 sep
13:00-16:00 | Online
Virtual CompanyDATING
Virtual CompanyDATING er eventet for dig, som er på udkig efter din næste praktikplads, et studierelevant fritidsjob, casen til dit næste eksamensprojekt eller vil undersøge dine karrieremuligheder nærmere. 45 virksomheder deltager.

Karrierearrangementer

11:00-14:30 | Aarhus BSS, Fuglesangs Allé 4, S-bygningen (2610) - Øvre multisal
A Day With Deloitte (Fuglesangs Allé)
Vil du arbejde hos en af de førende revisionshuse? Brug 5 minutter til A Day With i S-bygningen og hør om dine karrieremuligheder hos Deloitte.
tir 22 sep
11:00-14:30 | Bartholin's Allé, bygning 1321, Aarhus BSS kantinen (tidl. samfundsfaglig kantine)
Mød CA a-kasse, og hør om medlemsfordelene (Bartholin's Allé)
Hvis du ikke er sikret et job, når studiet er færdigt, er det en god idé at melde dig ind i en a-kasse. Det giver dig dagpenge som ledig, og du får hjælp til at finde et job. Kom forbi Aarhus BSS kantinen (tidl. samfundsfaglig kantine) på Bartholins Allé, og hør om CA a-kasses medlemsfordele.
15:15-16:15 | Online via Zoom
Webinar: Sådan får du et studiejob
Den 22. September har du muligheden for at få nogle værdifulde tips til hvordan du bedst muligt kan forberede dig til at finde et studiejob, når Aarhus BSS og Djøf inviterer dig til webinaret "How to get a student job".
ons 23 sep
11:00-14:30 | Øvre Multisal, bygning 2610/S, Fuglesangs Allé
A day with Aarhus BSS Career
Er du interesseret i Virtual Company Dating? Så kig forbi vores stand i Øvre Multisal bygning 2610/S på Fuglesangs Allé og hør mere om eventet.
tor 24 sep
11:00-14:30 | Aarhus BSS, Fuglesangs Allé 4, S-bygningen (2610) - Øvre multisal
Mød Akademikernes A-kasse (Fuglesangs Allé)
Er du sikret et job, når du er færdig med studiet? Hvis ikke, er det en god idé at melde dig ind i en a-kasse, så du som ledig får dagpenge og hjælp til at finde et job. Kig forbi og hør, hvorfor Akademikernes A-kasse er et godt valg for dig.

Viser resultater 1 til 5 ud af 22

1 2 3 4 5 Næste