Nyheder

19.12.2012 | Studerende

Dekanens svar på kronik i Århus Stiftstidende

I Aarhus Stiftstidende den 19. december skriver to studerende fra Institut for Økonomi om Aarhus Universitet, som de sammenligner med et skib på katastrofekurs. Kronikørerne mener, at der siden semesterstart har været grundlæggende problemer med at få den daglige undervisning til at fungere, og at de studerende fra dag ét har mærket forringelser.…

18.12.2012 | Aarhus BSS, Studerende

Politiet anholder formodet gerningsmand

Østjyllands Politi har i dag meldt ud, at de har anholdt den formodede gerningsmand bag gårsdagens bombetrussel på Campus Fuglesangs Alle.

17.12.2012 | Studerende

Bombetrussel mod Campus Fuglesangs Allé var falsk alarm

Politiet modtog den 17. december en bombetrussel mod Aarhus Universitet Campus Fuglesangs Allé. Efter at have gennemsøgt hele området og de 40.000 kvadratmeter konkluderede politiet dog at det var falsk alarm. Berørte studerende og medarbejdere får besked direkte om, hvordan de skal forholde sig i forhold til afvikling af eksamen.

07.12.2012 | Administrative forhold

Personlige skemaer for foråret er klar i januar

I starten af januar kan du se, hvornår og hvor din undervisning kommer til at ligge i forårssemestret.

06.12.2012 | Studerende, Aarhus BSS

BSS-talenter skal hjælpe Novo Nordisk i Indonesien

Den 11. december skal studerende fra BSS præsentere en plan for, hvordan Novo Nordisk kan udbrede insulin i Indonesien. Løsningen præsenteres for ledelse og eksperter fra Novo Nordisk.