Nyheder

28.10.2012 | Studerende, Nyt fra ledelsen

Task force skal sikre samarbejdet og finde løsninger

Studerende skal sammen med en gruppe af tværfaglige repræsentanter fra ledelsen, administrationen og fagmiljøer sikre, at opgaver på BSS løses og ikke strander uforløst. Gruppen mødes hver tredje uge og har store som små opgaver på dagsordenen.

26.10.2012 | Studerende

Bombetrussel på Campus Fuglesangs Allé er afblæst

Aarhus Universitet modtog fredag formiddag et brev med en bombetrussel mod Campus Fuglesangs Allé. Politiet afsøgte hurtigt området uden at finde noget mistænkeligt og bombealarmen blev afblæst.

19.10.2012 | Studerende

Brand rammer post.au.dk – mails kan ikke tilgås

Fra og med den 22. oktober vil alle gamle studentermails i systemet @post.au.dk ikke kunne tilgås, mens AU IT flytter dem over på en ny server. En brand i forbindelse med renovering i bygning 1445 har ramt den server, der rummer de studerendes postkasser. Også STADS kan være påvirket.

15.10.2012 | Studerende

Studiepraktik 2012

I uge 43 får BSS besøg af omkring 1000 gymnasieelever, som skal i studiepraktik – for at se, hvad livet som studerende ved Aarhus Universitet, Business and Social Sciences byder på.

11.10.2012 | Studerende

Nyt nummer af Cultivate ude nu

I dette nummer kan du bl.a. læse om nye aktiviteter og kurser, best practice på BSS, årets underviser, studenterinstruktorernes arbejde og meget mere...

10.10.2012 | Studerende

Mentorordning vokser på Aarhus Universitet

Mere end 100 erhvervsaktive personer har i år meldt sig til Aarhus Universitets mentorordning, hvor de gennem ni måneder rådgiver studerende og hjælper dem med personlig udvikling og karrieremuligheder.