Studerende

ÅRETS CAND.OECON 2021 samt 2020

Oeconforeningen søger kandidater til årets cand.oecon 2021 samt 2020. Læs mere herunder!

Oeconforeningen er en forening for cand.oecon’er fra Aarhus Universitet. Foreningen blev s9:et i 1992 og har til hensigt at udvikle medlemmernes faglige profil gennem:

• gensidig kontaktflade

• informationsvirksomhed samt

• afvikling af faglige og sociale arrangementer

Foreningen har også til hensigt at skabe kontakt mellem virksomhed og Institut for Økonomi, når der efterspørges ansøgere til ledige stillinger, studentermedhjælpere, studerende til projektarbejde med videre. Med andre ord binder Oeconforeningen Aarhus universitet, kandidater og erhvervslivet sammen.

Oeconkonferencen
Hvert år afholder Oeconforeningen en heldagskonference på universitetet. Den årlige konference er kendetegnet ved såvel et højt fagligt niveau som ved godt samvær med andre cand.oecon’er ved den efterfølgende middag. Oeconkonferencen finder sted lørdag d. 25. september 2021.

Årets cand.oecon 2021 og 2020
Oeconforeningen søger kandidater til årets cand.oecon 2021 samt 2020. Som kriterier for at blive årets cand.oecon, skal kandidaten som minimum have gennemført udannelsen på normeret tid og med faglige høje resultater. Derudover lægges der vægt på at kandidaten har været aktiv inden for social-faglige studenterorganisationer eller på anden måde fremmet et godt socialt læringsmiljø for de studerende.

Termin for indmeldelse af kandidater 2021 og 2020
Indmelding af kandidater til årets cand.oecon 2021 samt 2020, inkl. motivation herfor, kan ske til studieleder: professor Michael Svarer (msvarer@oecon.au.dk) eller Oeconforeningens AU repræsentant: professor Charlotte Christiansen (cchristiansen@econ.au.dk) senest 31. august 2021.

Oops, an error occurred! Code: 202112041411001d7cd294