Book et rum til gruppearbejde online

Nu kan alle studerende reservere ledige undervisningslokaler hjemmefra via nyt online bookingsystem.

08.04.2013 | Mette Gebauer Johannsen

Nu er det slut med at troppe op meget tidligt om morgenen for at indtage undervisningslokaler til gruppearbejde og eksamensforberedelse. Fremover kan alle studerende på Aarhus Universitet booke ledige undervisningslokaler hjemmefra via online systemet Web Room Booking.

Man kan dog kun booke ledige lokaler i indeværende døgn – dvs. fra midnat og frem.

Hvilke lokaler kan man booke?

Web Room Booking består pt. af to bookingsystemer til henholdsvis undervisningslokaler og læsepladser på bibliotekerne.

Hvordan booker man?

Alle studerende på AU, som har en adgangskode til mit.au.dk kan bruge bookingsystemet. Som brugernavn bruger man sit årskortnummer/studiekortnummer – der findes to varianter, som vist her:

Username: ab12345 (tidligere ASB-studerende)
Password: adgangskode til mit.au.dk

Username: 12345678 (Arts- og tidligere SAM-studerende)
Password: adgangskode til mit.au.dk

Man kan booke klasselokaler på følgende lokaliteter:

• Nobelparken
  • Fuglesangs Allé
  • Trøjborg

Man kan booke læsepladser på følgende biblioteker:

• Fuglesangs Allé