Nyt lokalebooking system

Lokalebookingsystemet på ARTS og BSS opgraderes til et nyt og bedre system.

31.10.2017 | Marie Louise Bro Pold

Fra tirsdag d. 31. oktober vil det være muligt for studerende på Arts og BSS at booke undervisnings- og gruppelokaler på www.resourcebooker.au.dk. Resource Booker er en opgradering af det nuværende system Web Room Booking, som lukkes ned fra denne dato.

Lokalebookinger, der er foretaget i Web Room Booking på datoer efter tirsdag d. 31. oktober, vil stadig være gældende. Disse bookinger kan ses i Web Room Booking til og med fredag d. 1. november. Bookinger i AU Library - Nobelparken vil være tilgængelig til og med tirsdag d. 7. november.

Resource Booker tilbyder en mere tidssvarende brugerflade, som betyder, at vi åbner op for bookinger hver dag kl. 17:00 frem for ved midnat, som det er nu. Inden du går i gang med at bruge Resource Booker, bør du derfor læse de nye retningslinjer, som vil være tilgængelige her.

Sådan logger du ind: 

På siden www.resourcebooker.au.dk er det muligt at hente en brugervejledning, der giver en kort gennemgang af mulighederne i Ressource Booker. Vejledningen findes under linket ”Hjælp” i nederste venstre hjørne af hovedmenuen, når man har logget på.

Hvis man oplever uregelmæssigheder med Ressource Booker, som f.eks. problemer med at logge på systemet eller med at booke lokaler, så kan man henvende sig på studieplan.bss@au.dk. Der er yderligere kontaktinfo under linket ”kontakt os” på nederste venstre hjørne af hovedmenuen, når man er logget ind.

 

 

Studerende