Tilmelding til valgfag efterår 2019

Er du klar til at tilmelde dig fag til det kommende semester? Husk tilmelding fra 1. - 5. maj!

26.04.2019 | Marie Louise Bro Pold

Kære studerende,

Det er tid til at vælge valgfag til efteråret 2019. Du skal i den forbindelse være opmærksom på flere ting. Læs derfor grundigt nedenstående information inden du vælger fag.

Tjek reglerne for fagsammensætning
Når du overvejer hvilke fag, du ønsker at følge, er det vigtigt, at du samtidig tager højde for, hvilke regler der er gældende i forhold til fagsammensætning for netop din uddannelse. Du kan finde reglerne i din studieordning. Hvis du har brug for vejledning om fagvalg og studieplanlægning, er du velkommen til at kontakte studievejledningen for din uddannelse. Vi vil opfordre dig til at søge vejledning i god tid.

Tilmelding til fag er bindende
Det betyder, at du ikke kan afmelde dig eller ændre i de fag, som du har tilmeldt dig efter tilmeldingsfristens udløb, med mindre du søger og får en dispensation fra studienævnet. Hvis der ligger obligatoriske fag på dit studie i efterårssemestret og du følger det normerede studieforløb, vil du automatisk være tilmeldt disse fag, når der åbnes op for tilmelding. Det er dog stadig dit eget ansvar at tjekke op på, at du er tilmeldt korrekt.

Der er åbent for tilmelding i perioden d. 1.-5. maj 2019. Du tilmelder dig via STADS, som du tilgår via mitstudie.au.dk. Når du har tilmeldt dig, kan du følge dine tilmeldinger på mitstudie.au.dk, på undersiden; ”Min studietidslinje”. Hvis der er tilmeldinger, du ikke kan finde, skal du i stedet tjekke STADS.

Tjek din AU-mail
Vi håndterer dine tilmeldinger løbende. Såfremt et fag bliver aflyst eller dine tilmeldinger af andre grunde ikke bliver godkendt, kontakter vi dig via din AU-mail. Det er derfor vigtigt, at du tjekker din AU-mail jævnligt i og efter tilmeldingsperioden.

Spørgsmål
Hvis du har spørgsmål til fagtilmelding kan du kontakte:

Med venlig hilsen
Aarhus BSS studieadministration

Studerende