Studielivsprojektet

Vi vil gerne høre fra dig, hvis du oplever mistrivsel i dit studie- og hverdagsliv.

15.03.2019 | Marie Louise Bro Pold

Kære studerende

Vi søger studerende fra universiteter og professionshøjskoler, som oplever at mistrives og ønsker at deltage i et forskningsprojekt.

Fortæl os om dit studieliv: om de sammenhænge du oplever og indgår i på studiet, om hvad du oplever som problemer inden for og uden for uddannelsen, hvordan du bliver hjulpet eller gerne vil hjælpes. Vi hører gerne fra dig, uanset om du har en diagnosticeret lidelse eller en følelse du døjer med for dig selv.

Studielivsprojektet er et treårigt forskningsprojekt, der skal medvirke til at forebygge mistrivsel og udvikle praksis, så studerende kan få bedre og hurtigere hjælp, når de oplever mistrivsel.

Din oplevelse af studieliv, fællesskaber og problemer kan blive afgørende for at forstå og afhjælpe studerendes problemer!

Kontakt os og høre nærmere: studielivsprojektet@ruc.dk

Du er velkommen til blot at skrive og bede os om at ringe til dig.

LÆS MERE PÅ: ruc.dk/studielivsprojektet

Opslag