Studiemiljø


Bygning 2610/S på Fuglesangs Allé blev indviet til efterårets semesterstart 2012. Den topmoderne bygning er dedikeret til de studerende for at danne de mest inspirerende rammer for deres uddannelse.

Fordelt på cirka 11.000 kvadratmeter og 5 etager rummer bygningen 500-600 deciderede læsepladser, møde- og grupperum, kontorer, moderne undervisningslokaler og afslappende loungemiljøer. Herudover er der to store multirum, der, ud over de mange læsepladser, giver et stort antal studiepladser, til de studerende som foretrækker mere sociale omgivelser, når de studerer.

Omdrejningspunkt med højt til loftet
Bygningens omdrejningspunkt bliver et åbent multiareal, der strækker sig som et gadestrøg i bygningens længderetning. Her kan kantinen med op til tre gange 400 kuverter om dagen holde campus-folket mæt, og der vil blive holdt konferencer, foredag og koncerter med plads til 1000 siddepladser.

I undervisningslokalerne er de gamle kridttavler og whiteboards erstattet med intelligente tavler, hvorfra man med et enkelt tryk kan starte programmer og bruge fingeren som mus.

Fra undervisningen og læsepladserne på tagetagen er der udsigt til Aarhus-varemærker som havnen, rådhuset og regnbuen over AroS.

Træder man nogle skridt længere ned ad den brede midtertrappe, kan man fra balkonen spotte vennerne i kantinen. Herfra kan et stort lærred projektere live-stream oplæg fra udlandet eller levere close-up billeder af kunstnerne på scenen.

De to kælderplan kan huse 130 biler og hundredevis af cykler, og der vil også være ladestationer til el-biler. Det er også her, studerende og ansatte kan snuppe sig et bad og skifte i to store omklædningsrum.

Bygningen, som nøje overholder C.F. Møllers bauhaus-stil, er tegnet af arkitektfirmaet Cubo.

Læs mere om studiemiljø og faciliteter via punkterne i venstremenuen.