Studiestart Økonomi

Studiestart 2020

Velkommen til din nye uddannelse på Aarhus BSS, Aarhus Universitet

Covid-19-situationen

Pga. nye anbefalinger til forebyggelse af covid-19, har Aarhus Universitet vurderet, at studiestartsaktiviteter for nye studerende frem til og med den 23. august aflyses eller udsættes.

Som det ser ud lige nu, forventer vi at kunne gennemføre studiestarten på din uddannelse ud fra det planlagte program på siden her. Vi opfordrer dog til, at du løbende holder dig orienteret på disse sider og på din studiemail, da der kan ske løbende tilpasninger    

Hold dig løbende opdateret på de gældende coronarelaterede retningslinjer og forholdsregler på Aarhus BSS på FAQ’en for Aarhus BSS-studerende!

Bachelorstudiestart

Din studiestart på økonomistudiet begynder med en introduktion, også kaldet rusugen, som løber af stablen mandag 24.- 26. august, samt 28. august 2020. Undervisningen starter i uge 36.

Du vil modtage mere information om den første introduktionsdag når du har takket ja til studiepladsen.
Men husk at du skal møde op den 24. august kl. 08.45 i 'Fuglesangssalen' (bygning 2625), Fuglesangs Alle 4, 8210 Aarhus.

 


Kandidatintroduktion

Kandidatintroduktion er et tilbud til alle internationale kandidatstuderende og danske kandidatstuderende der kommer fra andre danske universiteter. 

Sommerstart 2020

Introduktionsmødet vil foregå i uge 35. Her vil du møde en ældre studerende, få hjælp til at vælge fag og sammensætte et studieprogram, rundvisning på universitetet, og introduktion til de vigtigste IT-systemer.

Du er også velkommen til at kontakte studenterstudievejlederne allerede fra uge 31, hvis du vil have hjælp til at vælge fag på dit første semester af kandidatuddannelsen.

Der er introduktion for internationale studerendeInternationalt Center (IC) i uge 35. Se mere her: AU intro days

Semestret og undervisningen starter mandag i uge 36, 2020.Kontakt

Har du spørgsmål om rusugen, kan du kontakte russekretærerne

Bachelorstuderende

Kandidatstuderende

Hvis du har spørgsmål til dit studieprogram, er du også velkommen til at kontakte studievejlederne


Hvornår starter undervisningen?

Undervisningen starter normalt i henholdsvis den første uge af september og første uge af februar. Husk dog altid at tjekke timeplaner for de nøjagtige datoer, da undervisningen i enkelte fag kan starte tidligere. 

Rusugen ligger altid i ugen op til undervisningsstart.

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte studievejlederne

Studiestartsfilm

Her kan du se tyve små film, som handler om alt fra læsegrupper, AU tips, feltture, overspring, studiejob til hard work. Alle filmene er lavet af vores egne studerende her på Aarhus Universitet.

Dekanen byder velkommen