Følg de aktuelle Covid-19 smittetal på Aarhus BSS

Kære studerende, 

Du kan nu følge de aktuelle Covid-19 smittetal på Aarhus BSS, da vi har valgt at offentliggøre status på smittetilfælde blandt studerende, der meldes ind via blanketløsningen på Aarhus Universitet.

 

Derfor offentliggør vi tallene

Vi offentliggør tallene for Covid-19 smitte blandt studerende for at give dig et bedre overblik, og fordi vi ved, at manglende gennemsigtighed omkring tallene kan bidrage til utryghed. Samtidig vil vi gerne henlede din opmærksomhed på blanketløsningen, da den er afgørende i vores bestræbelser på hurtigt og sikkert at få håndteret smittetilfælde, så det får mindst mulige konsekvenser for undervisningen på campus. Den løbende opsporing og håndtering sker naturligvis i tæt samarbejde med Styrelsen for Patientsikkerhed.

 

Hvad oplyser vi

Vi oplyser naturligvis ikke personfølsomme oplysninger men formidler på hverdage det aktuelle antal smittede fordelt på uddannelsesretninger, samt det samlede antal smittede i den pågældende uge. Det sker bagudrettet, så du om morgenen kan læse om gårsdagens tal, og om der f. eks. er foretaget hjemsendelser.

 

Det kan du selv gøre

Bliv ved med at følge rådene om afstand og hygiejne, installer app’en ”smitte I stop” på din telefon og meld ind, hvis du er testet positiv med COVID-19. Selv om sundhedsmyndighederne er orienteret, har vi stadig behov for at få informationen for at vurdere, om vi skal omlægge undervisningen til online i en periode for at begrænse smittespredningen. Dette er helt afgørende for, at vi fortsat kan sikre undervisning på campus for vores studerende.

Med venlig hilsen,

Prodekan Per Andersen og
Jacob Kjær Eskildsen, institutleder og formand for smitteberedskabsgruppen på Aarhus BSS

Se de seneste smittetal her­


Oops, an error occurred! Code: 20230322005859da7d69b6