AMOS

Beskrivelse

SPSS AMOS giver dig muligheden for nemt at udføre strukturelle ligningsmodeller (SEM). Ved hjælp af SEM, kan du hurtigt oprette modeller til at afprøve hypoteser og bekræfte forholdet mellem observerede og latente variabler. En god mulighed for at få mere indsigt end bare en traditionel regression.


Tilgængelighed

Køb af licens:

AU IT tilbyder studerende at købe en licens til 200 kroner. Se nedenfor for mere information om dette.


Licens

Er du studerende på Aarhus Universitet har du mulighed for at købe en licens til AMOS. Prisen er 200 kr., som betales via nedenstående link (studerende bedes bruge Dankort, medarbejdere bedes anvende AU intern medarbejder). Herefter SKAL kvitteringen sendes til bss.it@au.dk hvorefter vi sender dig en licens.

Licensen købes for at år af gangen og udløber d. 31/08 hvert år (uanset købsdato). Ønsker du stadig at bruge programmet herefter skal du købe en ny licens via samme link.

Hvis du ikke får en bekræftelse på købet indenfor en time eller hvis du har andre spørgsmål, så skriv venligst til bss.it@au.dk. Det er i så fald vigtigt at du angiver dit fulde navn, samt dit studienummer!

OBS! Vær opmærksom på at licensen som standard sendes til din studiemail (post.au.dk)


Installation

Installationen af AMOS foregår ved at filen lokaliseret på nedenstående link downloades og installeres. 

Windows

Hvis fejl ved installation (echoid) - se installationsvejledning for hjælp:


Guides

Officiel guide:

Installations guide

 


Kurser

Analysegruppen afholder i øjeblikket ikke kurser i dette program, men der kan ved forespørgsel arrangeres et kursus. Dette gøres ved at kontakte analytics@au.dk med kursets ønskede indhold og varighed, hvorefter der findes frem til en eventuel kursusudformning der stemmer overens med de opsatte ønsker.418258 / i40