Hvad gemmer sig under Zoofysiologi?

Se filmen og bliv lidt klogere på, hvad der gemmer sig under Zoofysiologi, og læs hvorfor rengøringsfolkene ikke er glade for at komme i kælderen.

17.01.2017 | Monica Andersen

Agatudse

"Rengøringsfolkene har ikke været glad for at komme her siden"

”Jeg plejer altid at arbejde i julen, men et år havde jeg fri, og da jeg kom tilbage, fik jeg lidt af en overraskelse,” fortæller Heidi Meldgaard Jensen. Hun blev mødt af en seddel på døren ind til kælderen fra rengøringsdamen, som var meget utilfreds, fordi hun havde opdaget løse dyr! Rengøringsdamen mente, at det måtte være en varan og en hummer. Heidi Meldgaard Jensen syntes, at det virkede højst besynderligt, da hun ikke kunne forestille sig, at hun havde løse dyr.
”Så jeg går hen ad gangen for at skifte tøj, og så kan jeg høre, at nogen låser sig ind, men så stopper personen op og siger ”Øhh…”. Så jeg går tilbage og kigger. Ganske rigtigt, midt på trappen, hvor jeg lige er gået forbi, sidder en kæmpestor alligator på 1,5 meter, som vi havde på det tidspunkt,” forklarer hun. Alligatoren blev dog hurtigt fanget igen og kom tilbage i sit bur.
”Men rengøringsfolkene har ikke været glade for at komme her siden,” siger Heidi Meldgaard Jensen med et lille smil på læben.

 

Du kan læse mere om Zoofysiologi her.

ST-forside, Science and Technology