Vind Innovationsprisen 2018 - og 50.000 kr.

Brænder du inde med en innovativ idé? Så har du nu muligheden for at vinde 50.000 kr. og et efterfølgende coachingforløb til at realisere dit projekt.

19.12.2017 | Christian Haaber Rasch

Konkurrencen

Innovationsprisen 2018 ønsker at hylde unge talenter og støtte realiseringen af innovative ideer til gavn for samfundet. Din idé skal derfor bidrage til at løse fremtidige samfundsudfordringer og –problemer. Innovationsprisen er en konkurrence for studerende på alle landets videregående uddannelser.

Opgaven

For at deltage i konkurrencen skal du have en god innovativ idé til et produkt eller en ydelse, som du har spottet et behov for i det danske samfund. Fortæl os, hvordan netop din projektidé kan løse eller forebygge udfordringer og muliggøre fremskridt til samfundsmæssig gavn og beskriv, udfold eller visualiser det i en video. I år vil der i processen være ekstra fokus på realiserbarheden af idéerne. Derfor tilbyder vi professionel feedback til de 20 bedste idéer og en forberedelsesworkshop til de 10 bedste ideer, der går videre til finalen. Finalen finder sted den 24. april 2018, når VIA afholder Forskningens Døgn på Campus Aarhus C.

Deltagelsen

Alle studerende fra landets videregående uddannelser kan deltage. For at deltage skal du blot udføre to opgaver:

1) Beskriv kort din projektidé (max 2000 tegn). Beskriv fx hvordan idéen opstod, hvad den konkret består af, hvem den henvender sig til, hvilke udfordringer den kan løse, og hvilken finansiering den skal realiseres ved.

2) Fremstil en visuel præsentation af din projektidé i form af en video (max. 2 min.), hvor du kort overskueliggør idéens koncept, og hvordan den kan realiseres.

HUSK: navn, uddannelse og projekttitel skal fremgå på alt materiale. 

Tilmeldingen

Tilmeld dig senest torsdag d. 1. marts 2018 via følgende link: http://viaforms.dk/innovationsprisen/

Læs mere om konkurrencen og ansøgningsproceduren på http://www.via.dk/kampagner/innovationsprisen

Præmien

Der er igen i år præmier til både 1. 2 og 3. pladsen!

1. pladsen: 50.000 kr. + Springboard ® forløb ved CONNECT Denmark.

2. pladsen: 20.000 kr. + Pitch Springboard forløb ved CONNECT Denmark. 

3. pladsen: 10.000 kr. + Pitch-træning ved CONNECT Denmark.

Følg facebook.com/innovationspris, hvor vi løbende opdaterer seneste nyt om konkurrencen.

Spørgsmål henvendes til: Innovationsprisen@via.dk eller chefkonsulent og projektleder for Innovationsprisen René Dybdal på: redp@via.dk

Studerende