WORKSHOP: Vælg vejen mod et stressfrit studieliv

Tilmeld dig ST Studievejledningens workshop, hvor du kan få set dit studieliv efter i sømmene og arbejdet med værktøjer til at planlægge, træffe valg og skabe et godt studieliv - og dermed forebygge stress og belastninger, inden de spænder ben for dit studie. OBS: Nye datoer!

22.11.2017 | Christian Haaber Rasch

Der findes ikke en entydig vej til et godt studieliv, men vi vil arbejde med, at der er en række forhold, som du med fordel kan forholde dig til som f.eks. din motivation for studiet, dine valg undervejs og de mål, som du sætter dig.

Vil du gerne:

  • Nå dit studie på en fuldtidsuge?
  • Holde jævnligt fri med god samvittighed?
  • Have plads til fritidsaktiviteter og et socialt liv?

Så tilmeld dig Studievejledningens workshop om vejen mod det stressfrie studieliv. Workshoppen finder sted over to dage (OBS: Nye datoer):

  • Onsdag d. 13. december kl. 12:30-15:30
  • Tirsdag d. 19. december kl. 9-10

Begge dage på adressen Ny Munkegade 120, bygning 1525, lokale 626.

Workshoppen tager afsæt i, at de første år af studielivet for de fleste er en periode, hvor både faglige som personlige studiefærdigheder skal tilegnes og afprøves. Der findes ikke en entydig vej til et godt studieliv, men vi vil arbejde med, at der er en række forhold, som du med fordel kan forholde dig til som f.eks. din motivation for studiet, dine valg undervejs og de mål, som du sætter dig. 

Workshoppen vil være en kombination af oplæg og øvelser og bygger på høj deltageraktivitet. Der er plads til 25 deltagere, og pladserne går efter først-til-mølle-princippet. Tilmeldingen forudsætter, at du kan deltage begge workshopdage.

Tilmeld dig på https://auws.au.dk/default.aspx?id=35166 

Tilmeldingsfristen er 11. december.

Studerende