Følg ST på sociale medier

Gå ikke glip af vigtige studieinformationer, relevante nyheder og arrangementer, eksotiske posts om studielivet med meget mere - følg ST på Facebook og Instagram.

14.02.2019 | Christian Haaber Rasch

følg ST på Facebook og Instagram. Grafik: Science and Technology.

ST's Facebookside er målrettet alle nuværende studerende på Science and Technology. Her poster fakultetet dagligt relevante studieinformationer, arrangementer, nyheder, videoer, konkurrencer, faglige inputs og små overspringhandlinger. Følg med, så du er sikker på at være opdateret om det nyeste fra universitetet, fakultetet og dit studie.

På ST's Instagram kan du følge med i dine medstuderendes studieliv, når der er take-over fra fx tutorenes studiestart, felttur med Biologi eller udvekslingsophold i fjerne egne. Desuden poster ST om stort og småt fra livet i og omkring de gule mure.

Del billeder fra dit eget studieliv med #scitechau.

Studerende