Oplev karriereveje og få inspiration til din jobsøgning

Alle studerende på ST indbydes til fire karrierearrangementer i november, hvor tidligere studerende fra forskellige uddannelser fortæller om deres veje fra auditorium til arbejdsmarked. Få inspiration og gode råd til, hvad du som studerende selv kan gøre i jagten på et spændende job.

02.11.2017 | Christian Haaber Rasch

Hør tidligere studerendes erfaringer med valg og fravalg, tilfældigheder og lykketræf, fokus og arbejdsopgaver, faglige og personlige kompetencer og meget mere.

Plakat for Biologi d. 15. november.

Plakat for Matematik/Statistik d. 16. november

Plakat for Molekylær medicin d. 23. november

Plakat for Kemi- og Bioteknologi d. 30. november

Med et kandidatbevis fra ST i hånden er det rigtig mange muligheder på arbejdsmarkedet. Derfor inviterer vi alle studerende til fire karrierearrangementer i løbet af november 2017, hvor man kan få indblik i de mange forskellige karriereveje, der bugter sig forude.

Til hvert arrangement kommer to-tre tidligere studerende med samme uddannelsesmæssige afsæt, men med forskellige karriereforløb, som de deler med os. Hør deres erfaringer med valg og fravalg, tilfældigheder og lykketræf, fokus og arbejdsopgaver, faglige og personlige kompetencer og meget mere. 

Karrierearrangementerne løber af stablen i bygning 1521 - lokale 322:

Du finder også arrangementerne på studieportalernes karrieresider.

De fire oplæg er også relevante for andre end studerende på de nævnte uddannelser.

Alle er velkomne, og tilmelding er ikke nødvendig.

Studerende