Tilmeld dig AU Summer University senest 1. april

Trods den nuværende coronasituation afvikles AU Summer University - indtil videre - som planlagt. Der er ansøgningsfrist 1. april, og du kan vælge mellem 15 forskellige valgfag.

20.03.2020 | Majbritt Hyldgaard Madsen

AU Summer University udbyder 15 forskellige valgfag til studerende ved Nat og Tech, som kan tages henover sommeren og dermed give et mere fleksibelt skema i efteråret. Foto: Lars Kruse, AU Foto

AU Summer University udbyder 15 forskellige valgfag til studerende ved Nat og Tech, som kan tages henover sommeren og dermed give et mere fleksibelt skema i efteråret. På den måde får du som studerende mere luft i en hverdag, der ellers kan være fyldt godt op.

AU Summer University tilbyder et international læringsmiljø, hvor du vil have mulighed for at deltage i det sociale program sammen med internationale studerende fra hele verden. Alle fagene på AU Summer University samles så vidt muligt i Nobelparken, hvor der derfor vil være masser af liv, selvom resten af universitetet holder sommerferie.

Hvis du er interesseret i, hvilke 15 valgfag, der bliver udbudt, kan du læse mere om fagene her: https://studerende.au.dk/summeruniversity/summer-university-paa-au/

Ansøgningsfristen for tilmelding er d. 1. april 2020 via Stads.

Studerende