Start din karriere på AU Job og Projektbank

Kickstart din karriere på AU Job- og Projektbank – det foretrukne netværk for studerende og nyuddannede. Netop nu kan du blandt andet søge stillingen som underviser ved Det rullende Universitet.

30.04.2019 | Christian Haaber Rasch

Det rullende Universitet søger studerende fra hele Aarhus Universitet som har lyst til at undervise og formidle til gymnasieelever fra den 1. august 2019. Foto: AU Foto

Job, praktikpladser og graduate programmer – du finder det hele på AU Job- og Projektbank.

Hvad med for eksempel at blive underviser ved Det rullende Universitet?

Som underviser ved Det rullende Universitet får du lov til at overtage undervisningen af gymnasieelever for en dag og give dem en smagsprøve på, hvad det vil sige at være universitetsstuderende.

Stillingen som underviser er et fagligt relevant studiejob, hvor du bliver en del af et stærkt socialt og fagligt netværk med studerende fra alle fakulteter på Aarhus Universitet. Ansøgningsfristen er 5. maj 2019.

Studerende