Du er her: AU  Studerende  Studieportaler Studieportaler Geoscience Studiemiljø SciTech-Tinget (STT)

SciTech-Tinget (STT)

Hvad er SciTech-Tinget?

SciTech-Tinget (STT) er et forum for alle foreninger på Science and Technology, hvor de kan søge sparring, hjælp og inspiration hos hinanden, hvad enten det drejer sig om studenterpolitik, studieliv, økonomi, regler eller noget helt femte.

Dernæst er STT bindeleddet mellem ST’s studerende og ST’s ledelse. Til SciTech-Tingets møder kommer aktuelle sager fra fakultetet på dagsordenen, og foreningernes medlemmer kan i STT rejse spørgsmål og bringe ris, ros og konkrete problematikker videre til ledelsen med hjælp fra STT’s studentermedhjælpere. Desuden er det i SciTech-Tinget, at ledelsen finder studerende til arbejds- og fokusgrupper, når nye tiltag skal udvikles eller afprøves.

Derudover koordinerer STT og ST’s studieadministration kommunikationen omkring relevante arrangementer og nyheder til fakultetets foreninger og studerende.

Der bliver holdt møde i SciTech-Tinget to gange hvert semester, men der kan indkaldes til ekstraordinære møder, hvis det er nødvendigt.

Foreninger på ST


Kalender

Herunder kan du få et overblik over arrangementer for foreningerne på ST. Vær dog opmærksom på, at ikke alle foreninger opdaterer denne kalender, så den er ikke komplet.

Kontakt og sparring

1442653 / i40