Kontakt

Det Internationale Kontor

COVID-19:
Vi kan desværre ikke tilbyde fysiske vejledninger i øjeblikket på grund af hjemmearbejde, men vi står stadig til rådighed med online vejledning via Zoom. 
Nedenfor kan du se vores kontaktoplysninger, hvem du skal kontakte, og hvordan du skal booke os via bookingsystemet. 

På Internationalt Kontor kan vi hjælpe dig med dine spørgsmål vedrørende udlandsophold. Vi kan svare på generelle spørgsmål omkring udlandsophold - hvordan man kommer i gang, hvordan man søger, hvor kan man komme hen, hvordan man søger fakultetstipendium osv., men da der er rigtig mange fagligheder på Tech og Nat, har vi delt institutterne imellem os. Nedenfor kan du se vores kontaktoplysninger, hvem du skal kontakte, og hvordan du skal booke os via bookingsystemet.

 

Agro- og fødevarevidenskab, Datalogi og IT
Matematik, Datavidenskab og Videnskabstudier

Biologi, Molekylærbiologi og -medicin

Diplomingeniøruddannelser og
Civilingeniøruddannelser

Geoscience, Nanoscience, Kemi
samt Fysik og Astronomi

Book en samtale med det Internationale Kontor

Internationale faglige koordinatorer

Når du går igang med at planlægge dit udlandsophold - hvad enten du vælger Norden, Europa eller en oversøisk destination - skal du tidligt i forløbet kontakte den faglige internationale koordinator på dit institut. Den faglige koordinator har et overblik over udvekslingsaftaler i Europa og evt. oversøiske aftaler, som instituttet har indgået, og han/hun kan give dig den indledende vejledning omkring godkendelse af kurser eller evt. sende dig videre til den relevante uddannelsesansvarlige.

Agroøkologi - kandidat

Diplomingeniør

Bioteknologi/Kemi/Kemi og fødevareteknologi

Keld Lars Bak

Uddannelsesleder, lektor

Bygning/Bygningsdesign

Elektronik/IKT/Elektrisk energiteknologi

Sundhedsteknologi