man 02 dec
14:45-17:00 | Lecture theatre 1343-275 (Store Juridisk), Aarhus University
Lead The Future
Join us at Aarhus University, where 4 talented female leaders will tell their personal stories about being a woman in a leadership position. The role models will talk about their choice of education, their career path, the choice to become a leader and what their dreams and ambitions are for the future. The women can give you inspiration for where your future can lead to and maybe you can help change the statistics and become a leader!

Karrierearrangementer

ons 20 nov
13:00-17:00 | Aarhus BSS, Fuglesangs Allé 4 - lokale S515B, bygning 2610
Assessment Center-workshop - Styrk dine muligheder for at få en graduate stilling
Har du ambitioner om at starte din karriere med et graduate programme? Det stiller store krav til både dine faglige og personlige kompetencer, og rekrutterings-processen kræver typisk, at du gennemfører flere forskellige tests. Den 20. november inviterer CA A-kasse til Assessment Center-workshop – her får du mulighed for at prøve kræfter med nogle af de tests og opgaver, du vil møde. Tag med og styrk dine muligheder for at få en graduate stilling.
tor 21 nov
13:00-15:00 | The City Hall (Rådhushallen) in Aarhus C
International Company Day
Companies are ready to get impressed by your professional skills and personality. Participate in International Company Day and explore a unique opportunity to connect with companies and discover a range of job openings and internships.
tir 26 nov
11:00-14:30 | Aarhus BSS, Fuglesangs Allé 4, S-bygningen, Øvre multisal
Pitstop med Djøf - kom og hør om dine fordele som medlem (Fuglesangs Allé)
Ved du, hvad det indebærer at være medlem af Djøfs fagforening? Kom forbi S-bygningen, og hør om deres forskellige tilbud og services. Du kan også blive klogere på, hvordan du bliver djøfer.
tir 26 nov
11:00-14:30 | Aarhus BSS, Fuglesangs Allé 4, S-bygningen, Øvre multisal
Pitstop med Djøf - kom og hør om dine fordele som medlem (Fuglesangs Allé)
ons 27 nov
A Day With Lidl
Brug 5 minutter til A Day With, når Lidl besøger Aarhus BSS. Her kan du blive klogere på dine karrieremuligheder hos Lidl.

Viser resultater 1 til 5 ud af 7

1 2 Næste