Undervisning og eksamen

Information om omlægning af din eksamen i vinterterminen 2020-21.

09.12.2020 | Marie Louise Bro Pold

I forlængelse af universitetsledelsens udmelding skal det herved oplyses, at

• Al undervisning inkl. spørgetimer omlægges til digitalt format fra den 9. december 2020.
  • Alle eksamener i denne termin omlægges ligeledes til digitalt format som udgangspunkt fra og med onsdag den 9. december, dvs. også eksamener, som er planlagt til januar/februar 2021. Du vil få direkte besked på Blackboard, hvis noget andet skulle gøre sig gældende for dit fag i uge 50.

• Har du tidligere afmeldt en eksamen, fordi du er blevet forhindret i at deltage i eksamener med fysisk afvikling pga. corona-relaterede forhold, har du mulighed for at gentilmelde dig din online eksamen ved at henvende dig på hhv. bachelor.bss@au.dk, kandidat.bss@au.dk eller evu.bss@au.dk.

På Juridisk Institut vil det betyde følgende:

• Skriftlige eksamener omlægges til digitale hjemmeopgaver (hjemmestedprøver)
  • Skriftlige hjemmeopgaver omlægges til digitale hjemmeopgaver
  • Mundtlige eksamener omlægges til digitale mundtlige eksamener via zoom
  • Eksamenerne bliver afholdt på det oprindeligt fastsatte tidspunkt. Ved mundtlige eksamener vil det fremgå af WiseFlow, hvornår på dagen du skal op. Selve zoomlinket finder du på Blackboard.

Carsten Willemoes Jørgensen, studieleder

Studerende