Studiestart - bachelor

Studiestart bachelor 2020

  • Velkommen til din nye uddannelse
    på Aarhus BSS, Aarhus Universitet

Covid-19-situationen

Pga. nye anbefalinger til forebyggelse af covid-19, har Aarhus Universitet vurderet, at studiestartsaktiviteter for nye studerende frem til og med den 23. august aflyses eller udsættes.

Som det ser ud lige nu, forventer vi at kunne gennemføre studiestarten på din uddannelse ud fra det planlagte program på siden her. Vi opfordrer dog til, at du løbende holder dig orienteret på disse sider og på din studiemail, da der kan ske løbende tilpasninger.

Hold dig løbende opdateret på de gældende coronarelaterede retningslinjer og forholdsregler på Aarhus BSS  på FAQ’en for Aarhus BSS-studerende!

Aarhus BSS,  Aarhus Universitet byder velkommen til alle nye studerende. For at det skal være nemt for dig at starte på Aarhus Universitet, vil vi her samle en del af de mange praktiske informationer, du har brug for. Du skal først og fremmest huske at bekræfte din studieplads - naturligvis først efter du har modtaget dit optagelsesbrev (kun for bachelorstuderende). Derudover finder du information om studiekort, selvbetjeningen, kontaktinformationer og andre nyttige ting. Men du finder naturligvis også information om noget af det sjoveste ved studiestart – Rusugen.

Studiestart

Undervisningen begynder mandag i den første uge af september, men din studiestart begynder allerede i rusugen, som er fra mandag d. 24. august. Din rusuge vil bestå af en blanding af sociale og faglige arrangementer. Instruktorerne på dit fag har planlagt rusugen, og de har beskrevet det vigtigste om din studiestart i din håndbog for nye studerende (i højre side)

Det er ikke obligatorisk at deltage i rusugen, men vi opfordrer alle til at deltage, da du udover de sociale aktiviteter modtager en masse faglig og studierelevant information i løbet af ugen.

I midten af august får en du mail fra rusfolkene, der fortæller mere om studiestart og rusugen.

Find mere information om din studiestart.   

Find vej første dag

Vi glæder os til at se dig mandag d. 24. august 2020 kl. 8.00.
Adressen er Fuglesangs Alle 4, 8210 Aarhus V. 
Bygning 2610.

Når du ankommer, vil dine instruktorer stå klar langs bygning 2610 (S-bygningen) med bannere med holdnumre på. Find dit hold og henvend dig hos instruktorerne. 
Kender du ikke dit holdnummer, skal du henvende dig i Øvre Multirum i bygning 2610 (S-bygningen

Du kan finde et kort på AU bygningskort.

Du kan også finde vej ved hjælp af AUs app. Søg efter: AU Find.

Hold dig orienteret

Studieportalen for erhvervsøkonomi og erhvervsjura er din indgang til information om blandt andet studieliv, studievejledning, fag, studieordninger og eksamensformer. Vi anbefaler, at du tjekker siden mindst en gang om ugen.

Når du starter på Aarhus Universitet kan du hjælpe dig selv godt i gang ved at gennemgå listen af  "need-to-do" og "need-to-know," som du finder her: Tjekliste til nye studerende. Her kan du bl.a. finde information om boglister, timeplaner, it og meget andet.

Online studiestartsforløb Study@AU

Du kan allerede inden du starter på studiet påbegynde AU’s online introduktion til studiestarten. Forløbet hedder Study@AU og består af 4 moduler, som hvert tager ca. 30 minutter at gennemføre. Gennem forløbet vil du få indblik i, hvad universitetet er, din uddannelse, relevante IT-platforme og de fællesskaber, du kan blive en del af på Aarhus Universitet.

Du finder link til Study@AU i dit velkomstbrev.


Kontakt

  • Har du spørgsmål om rusugen, kan du kontakte russekretærerne ved at skrive til mailadressen: rusugen@studenterlauget.dk.
  • Har du spørgsmål om dit studium, kan du kontakte studievejledningen for erhvervsøkonomi og erhvervsjura.