Studiestart - kandidat

Studiestart kandidat 2020

  • Velkommen til din nye uddannelse på
    Aarhus BSS, Aarhus Universitet

Covid-19-situationen

Pga. nye anbefalinger til forebyggelse af covid-19, har Aarhus Universitet vurderet, at studiestartsaktiviteter for nye studerende frem til og med den 23. august aflyses eller udsættes.

Som det ser ud lige nu, forventer vi at kunne gennemføre studiestarten på din uddannelse ud fra det planlagte program på siden her. Vi opfordrer dog til, at du løbende holder dig orienteret på disse sider og på din studiemail, da der kan ske løbende tilpasninger.

Hold dig løbende opdateret på de gældende coronarelaterede retningslinjer og forholdsregler på Aarhus BSS  på FAQ’en for Aarhus BSS-studerende!

Aarhus BSS, Aarhus Universitet byder velkommen til alle nye studerende. For at det skal være nemt for dig at starte på Aarhus Universitet, har vi her samlet en del af de mange praktiske informationer, du har brug for. Derudover finder du information om studiekort, selvbetjeningen, kontaktinformationer og andre nyttige ting som f.eks. programmet for kandidatintroen.

Studiestart

Onsdag d. 26. august Er du ny studerende på Aarhus BSS kan du få en introduktion til Aarhus BSS og vores it-systemer. Denne dag giver mulighed for at få svar på spørgsmål om livet som studerende på  Aarhus BSS og i Aarhus. Formiddagen er primært for internationale studerende.

Torsdag d. 27. august. For alle nye kandidatstuderende. Dagen vil bestå af en blanding af sociale og faglige arrangementer.

Fredag d. 28. august. For alle nye kandidatstuderende. Dagen vil bestå af en blanding af sociale og faglige arrangementer. Det er valgfrit om man vil deltage i aftenprogrammet.

Principper for studiestart

Find vej første dag

Vi glæder os til at se dig onsdag d. 26. eller torsdag d. 27. august og fredag den 28. august, hvor alle aktiviteter vil finde sted på adressen: Fuglesangs Allé 4, 8210 Aarhus V.

Du kan finde bygningens placering og printe et kort på AU bygningskort.

Du kan også finde vej ved hjælp af AUs app. Søg efter: AU Find.

Yderligere information kan findes her: studenterlauget.dk/intro-week/master-students/ 

Hold dig orienteret

Studieportalen for erhvervsøkonomi og erhvervsjura er din indgang til information om blandt andet studieliv, studievejledning, fag, studieordninger og eksamensformer. Vi anbefaler, at du tjekker siden mindst en gang om ugen.


Kontakt

  • Har du spørgsmål om rusugen, kan du kontakte russekretærerne ved at skrive til mailadressen: masterintro@studenterlauget.dk.
  • Har du spørgsmål om dit studium, kan du kontakte studievejledningen for erhvervsøkonomi og erhvervsjura.