Inspiration til valg af emne til afhandling eller speciale inden for Skat, Told, Moms og Afgifter

Mandag den 7. oktober 2019 inviterer Skatteretsgruppen på Juridisk Institut til inspirationsdag for studerende, som overvejer bachelorafhandling eller speciale inden for det skatteretlige felt.

13.09.2019 | Camilla Ransborg Kirkegaard

Dato man 07 okt
Tid 16:00 18:00
Sted bygning 1342 lokale 455 – (Lille Juridisk Auditorium)

På dagen vil en række praktikere præsentere skatteretlige problemstillinger, som giver anledning til udfordringer i deres dagligdag.

Præsentationerne har til formål at give inspiration til gode og relevante afhandlings- og speciale­em­ner inden for både direkte og indirekte skatter.

Såfremt du påtænker at skrive afhandling eller speciale inden for et skatteretlig emne, er du derfor velkommen til at tilmelde dig her: https://events.au.dk/Inspirationsdag2019 og lade dig inspirere.

Arrangementet afholdes i tidsrummet 16.00 -18.00 i bygning 1342 lokale 455 – (Lille Juridisk Auditorium) og består af oplæg inden for de forskellige områder af skatteretten med efterfølgende mulighed for spørgsmål og drøftelse af potentielle emner med de tilstedeværende medlemmer af skatteretsgruppen.

Studerende