10.07.2020 | Studerende

Undervisningsplan tilgængelig

Fredag den 10. juli er undervisningsplanen tilgængelig i Timeplaner, og du vil derfor kunne gå ind via studieportalerne og få et overblik over, hvordan dit efterårssemester ser ud.

24.06.2020 | Studerende

Aarhus BSS byder studerende velkomne tilbage på campus

Fra onsdag 24. juni åbner Aarhus BSS op for, at I efter behov kan vende tilbage til campus. Vi glæder os meget til at byde jer velkomne igen i universitetets fysiske rammer.

18.06.2020 | Studerende

Exemption for the reexams

Do you need an exemption for the reexams? Remember to apply for exemption as early as possible!

02.06.2020 | Studerende

Til dig, der dimitterer fra AU: Kom til virtuel jobmesse

Afslutter du din uddannelse til sommer, eller er du for nylig dimitteret fra AU? Så kom til den virtuelle jobmesse Danish Academic Job Fair 2020 tirsdag d. 16. juni 2020 kl. 13.00-15.30, hvor du måske kan møde din kommende arbejdsgiver.

22.05.2020 | Studerende

Rammer for studiestart på plads

Nye studerende står forrest i køen, når campus genåbnes. Men det bliver uden hytteture og med digital opgradering. Sådan lyder nogle af de fælles rammer for den kommende studiestart. Og selvom alt ikke bliver som det plejer, så kan nye studerende regne med én ting – tutorerne står klar igen i år.

15.05.2020 | Studerende

Vigtig information om online eksamener og eksamener med fysisk fremmøde

Som varslet på AU-mailen er eksamensplanen netop blevet opdateret og gjort tilgængelig på studieportalerne, hvor man kan se, hvilke eksamener der er henholdsvis online eller med fysisk fremmøde.

15.05.2020 | Studerende

Nu kan du låne og aflevere igen

Fra mandag 18. maj 2020 kan du igen låne og aflevere bøger og tidsskrifter på Det Kgl. Bibliotek, men alt er ikke som det plejer (endnu).

14.05.2020 | Studerende

Ny eksamensplan på vej – ændrede eksamensvilkår for udvalgte eksamener

Der ligger nu en opdateret eksamensplan klar på studieportalerne, gældende fra 18. maj 2020. Vær opmærksom på, at eksamensplanerne løbende opdateres, og der derfor tages forbehold for ændringer i planerne.

12.05.2020 | Studerende

Bliv Exchange Buddy for udvekslingsstuderende!

Vil du være med til at give udvekslingsstuderende en fantastisk start på Aarhus BSS og i Aarhus? Så grib chancen nu og ansøg om at blive frivillig Exchange Buddy!

11.05.2020 | Studerende

Gorrissen Federspiel bliver ny samarbejdspartner for Vis Moot

Gorrissen Federspiel har med omgående virkning overtaget sponsoratet for Juridisk Instituts hold i det prestigefyldte processpil Vis Moot.

Viser resultater 1 til 10 ud af 470

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Næste