21.09.2020 | Studerende

Fælles ansvar, at vi fastholder den fysiske undervisning på Aarhus BSS

Studerende udviser generelt god disciplin på campus, men adfærd uden for universitetet kan true den fysiske undervisning, siger prodekan fra Aarhus BSS.

18.09.2020 | Studerende

Speciale i foråret 2021?

Til studerende der skal skrive speciale: Nu er der fastlagt tidspunkter for afholdelse af zoommøder. Se nærmere under ”Speciale”.

Foto: Colourbox

18.09.2020 | Arrangement, Aarhus BSS

Bliv en del af det europæiske processpil Hugo Moot

Lige nu er vi i gang med at finde det hold, der skal repræsentere Danmark blandt 13 andre universiteter fra hele Europa i processpillet Hugo Sinzheimer Moot Court Competition. Kom til informationsmøde 22. september kl 18.00 hos Kammeradvokaten i Aarhus.

11.09.2020 | Studerende

Brug din faglighed til at løse bæredygtige udfordringer!

Har du lyst til at arbejde sammen med studerende fra andre studieretninger på AU og samtidig udvide dit netværk til virksomheder? Vil du også gerne træne din evne til at løse problemer og præsentere dem overbevisende?

01.09.2020 | Studerende

BEGRÆNSET IT I WEEKENDEN DEN 5. OG 6. SEPTEMBER

AU’s IT-systemer og IT-services vil på skift være påvirket af afbrydelser i weekenden den 5. og 6. september 2020.

26.08.2020 | Studerende

Kære nye studerende

Kære nye studerende Mandag aften var 300-400 nye studerende tilsyneladende samlet til ”fest” i Botanisk Have efter endt studiestart-program på Aarhus BSS/Aarhus Universitet. Det har medført klager fra naboer til Botanisk Have over støj til langt ud på natten og for at efterlade en del affald i haven. Ledelsen på Aarhus BSS opfordrer alle nye…

Foto:Colourbox

21.08.2020 | Aarhus BSS, Arrangement

Bliv en del af det prestigefyldte internationale processpil Vis Moot

Lige nu er vi i gang med at finde det hold, der skal repræsentere Juridisk Institut blandt næsten 400 andre universiteter fra hele verden i et af verdens største processpil. Ansøg nu.

19.08.2020 | Studerende

Guide og forholdsregler i forbindelse med covid-19 og den fysiske genåbning af undervisning på Aarhus BSS

Fra mandag den 24. august er der studiestart på Aarhus Universitet – også på campus i Aarhus. Det bliver med de planlagte fysiske undervisningsaktiviteter og introduktionsforløb, som fortsat er mulige med den seneste melding den 19. august fra Styrelsen for Patientsikkerhed.

19.08.2020 | Studerende

Information til studerende på den juridiske bachelor- og kandidatuddannelse

Vigtig information om undervisning i efterårssemesteret 2020

06.08.2020 | Studieliv

AU sætter fester og fredagsbarer på pause

På grund af smitteudbrud med COVID-19 blandt studerende aflyses fester i forbindelse med studiestart, og fredagsbarer sættes på pause.

Viser resultater 1 til 10 ud af 481

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Næste