Nyheder

Flytteikonet på ARTS og BSS

27.04.2012 | Studerende

Flytningerne på ARTS og BSS rykker tættere på

Mange studerende vil i løbet af 2012 skifte deres vante studiemiljø ud med nye rammer, nye faciliteter og nye medstuderende. Følg flytteprocessen på din studieportal når fagmiljøer og undervisningsaktiviteter flytter på ARTS og BSS i 2012.

Jurastuderende på Juridisk Institut er i top tre blandt de bedste universiteter i verden. Foto: Colourbox.

20.04.2012 | Priser

Jurastuderende i top tre blandt de bedste universiteter i verden

Jurastuderende fra Juridisk Institut har bevist, at de hører med i verdenseliten. I en stor international konkurrence er de blevet nummer tre sammen med Harvard kun slået af det indiske universitet Nalsar, der vandt. og UCL fra London, der blev nummer to.

Alle de studerende på BSS skal i denne måned vurdere servicen på BSS' biblioteker. Foto: Jesper Rais, AU Foto

20.04.2012 | Aarhus BSS

Servicen på BSS’ biblioteker skal vurderes

For første gang siden fusionen skal servicen på hovedområdets biblioteker undersøges. I første omgang er det de studerende, der skal vurdere kvaliteten.

Har du lyst til at læse i udlandet? Så kom til EDU’s infomøde, og hør andre studerendes erfaringer. Foto: Colourbox.

13.04.2012 | Studerende, Arrangement

Infomøde: Studieophold i udlandet

Mandag d. 30 april kl. 14-16, holder EDU infomøde for studerende der gerne vil læse i udlandet. Du kan høre om EDU, og hvordan de kan hjælpe dig, og møde studerende der selv har læst i udlandet. Mødet er henvendt studerende der endnu ikke er gået i gang med ansøgningsprocessen.

Til Business Fight Night 2012 kan du dyste med og mod sværvægterne i det Aarhusianske erhvervsliv. Foto: Invitation fra Studenterhus Aarhus.

12.04.2012 | Studerende, Arrangement, Alumner

Invitation til studerende: Business Fight Night 2012

Til Business Fight Night 2012 kan studerende dyste med og mod erhvervslivet i Aarhus, og vinde store præmier i et realistisk virksomhedsspil. Det foregår onsdag d. 2 maj fra kl. 16 – 21 i Stakladen, det er gratis og der er fuld forplejning til deltagere.

11.04.2012 | Studerende

Prisopgave for jurastuderende

Johan Schlüter advokatfirma stifter ophavsretslig prisopgave for jurastuderende. Læs mere om kravene til opgaven og tankerne bag her: Johan Schlüter prisopgave for jurastuderende. Læs også mere på www.jslaw.dk. Fristen for aflevering er 1. november 2012

10.04.2012 | Studerende, Medarbejdere

Nyt webmagasin om undervisning og læring på trapperne

I denne uge modtager medarbejdere og studerende på BSS et nyt webmagasin i deres indbakke. Her kan man læse om den nyeste forskning inden for universitetspædagogik og om underviseres best practices i forhold til undervisning.