Nyheder

28.11.2012 | Studerende

Prisopgave 2012

Selskab for Surveyforskning uddeler hvert år en pris til hhv. et speciale og en større eksamensopgave (herunder bacheloropgaver), hvori surveyforskning indgår som et centralt element. Deadline for indsendelse af opgaver er 31. december.

Tre BSS-studerende fra Institut for Økonomi har vundet den danske udgave af Grundfos Challenge 2012/13 og er nu videre til finalen. Foto: Colourbox.

22.11.2012 | Priser, Studerende

BSS-studerende videre i Grundfos Global Challenge

Efter et døgns intensiv case-konkurrence om at finde de bedste løsninger til, hvordan man løser fremtidens problemer med vandmangel, er tre studerende fra Institut for Økonomi nu klar til at dyste mod hold fra Kina og USA i finalen i Grundfos Global Challenge.

På SDU havde en studerende ladet sin jakke med en tændt lydoptager hænge i eksamenslokalet efter endt eksamen og optaget voteringen mellem underviser og censor. Prodekan for uddannelse Peder Østergaard opfordre nu AUs undervisere til at være særligt opmærksomme. Foto: Colourbox

20.11.2012 | Studerende

Advarsel mod skjulte optagelser ved eksamen

På baggrund af en episode på Syddansk Universitet opfordrer prodekan for uddannelse Peder Østergaard alle studerende til at tage deres ting med sig ud af lokalet før votering, så trælse efterspil kan undgås.

19.11.2012 | Administrative forhold

Planlægningen af undervisningen bliver bedre

Alle studerende og undervisere har modtaget et brev med nye principper for, hvordan vi planlægger undervisningen på School of Business and Social Sciences. Principperne skal sikre en mere hensigtsmæssig planlægning.

08.11.2012 | Studerende

Studentermedlemskab - Dansk Forening for Selskabsret

Dansk Forening for Selskabsret ønsker at åbne sine aktiviteter for yngre jurister med interesse for selskabsretten.

04.11.2012 | Studerende

AU job- og projektbank rummer 1498 karrieretilbud i Danmark

Find dit studiejob, kommende praktikplads, frivilligt arbejde og projektmulighed i AU job- og projektbank. ”Banken” ligger netop nu inde med 1498 karrieremuligheder, herunder 477 praktikpladser.