Nyheder

26.02.2014 | Priser

Jurastuderende fra AU markerer sig i international konkurrence

For første gang nogensinde har danske jurastuderende dystet i den internationale ”Commercial Mediation Competition” mod 66 andre universiteter fra over 50 lande. Holdet fra Juridisk Institut var blandt de bedste 16 og fik stor anerkendelse fra dommerne.

25.02.2014 | Arrangementstype

Markant stigning i virksomheders efterspørgsel på studerende

Store og små virksomheder byder ind med 350 stillinger til studerende ved den kommende CompanyDATING på Aarhus Universitet. Det er en markant stigning siden efteråret, og det højeste antal stillinger til studerende siden før krisen.

21.02.2014 | Aarhus BSS

Mere forskningsbaseret undervisning på BSS

BSS’ studerende vil i højere grad fremover blive undervist af BSS’ forskere. Det har længe været et mål at øge den forskningsbaserede undervisning på BSS, og i forbindelse med besparelserne indskrænker hovedområdet derfor brugen af eksterne lektorer.

20.02.2014 | Studerende

Rektor: Klart ønske om at bevare undervisningskvalitet trods besparelser

Besparelserne på Aarhus Universitet kommer til at ramme omkring 350 medarbejdere, herunder ca. 190 påtænkte afskedigelser og 160 frivillige fratrædelser. Rektor understreger, at AU står foran en svær tid.

International entrepriseret bliver mere og mere populært som følge af globaliseringen og i takt med, at der opstår flere og flere spændende karrieremuligheder inden for feltet.

17.02.2014 | Uddannelse

Vil du arbejde med internationale projekter og entrepriseret?

Viden om international entrepriseret og de såkaldte FIDIC-kontrakter bliver i stigende grad vigtig i takt med, at antallet af internationale projekter stiger og der opstår flere attraktive og højt betalte karrieremuligheder. Bliv ekspert på tre uger til sommer.

11.02.2014 | Studerende

#YOURNIVERSITY

Del dit studieliv på Yourniversity.dk

03.02.2014 | Arrangement

Tidligere EU-dommer holder årets Max Sørensen-forelæsning 18. februar

Tidligere generaladvokat og dommer ved EU-domstolen, professor dr. jur. Claus Gulmann belyser problematikker omkring EU-domstolen ved en forelæsning på Aarhus Universitet den 18. februar til ære for den første danske dommer ved EF-domstolen, Max Sørensen.