Nyheder

Prodekan Per Andersen

26.02.2016 | Studerende

Prodekanen åbner døren for idéer og spørgsmål

Hvis du har idéer til uddannelserne eller studielivet på Aarhus BSS, hvis du undrer dig over nogle procedurer eller arbejdsgange, eller hvis du har forslag til forbedringer eller nye måder at gøre tingene på, så kig forbi Per Andersens kontor – døren er åben.

25.02.2016 | Studerende

Tilmelding til sommereksamen 2016

Husk at kontrollere dine eksamenstilmeldinger til sommereksamen 2016

19.02.2016 | Studerende

Vigtigt studieværktøj bliver mobilvenligt

Et af AUs mest besøgte websites, kursuskataloget, har fået en makeover. Bedre overblik, hastighed og god mobiloplevelse har været nøgleord i redesignet.

18.02.2016 | Priser

Opgave om folkeret udløser guldmedaljer

Malene Sillesen Skøtt og Josefine Farver Andersen fra Juridisk Institut har modtaget medaljer i ægte guld for deres opgave om folkeretten i Danmark.

18.02.2016 | Studerende

Færre brugernavne og passwords

AU kan nu tilbyde studerende ’Same-Sign-On’ til en række af AU’s IT-systemer og –services. Same-Sign-On betyder, at man bruger det samme brugernavn og password til at logge på forskellige systemer/services.

16.02.2016 | Arrangement

Manden, der godkendte USA’s krigsdroner, forelæser på Juridisk Institut

Sterlingprofessor Harold Koh var som juridisk toprådgiver for Obama-administrationen med til at godkende USA's brug af droner i krig. Torsdag den 18. holder han forelæsning på Juridisk Institut.

15.02.2016 | Studerende

Ny studieleder på Juridisk Institut

Vagtskifte: Professor Jørgen Albæk Jensen bliver ny studieleder for jurauddannelsen efter professor Per Andersen, der er tiltrådt som ny prodekan for uddannelse på fakultetet.

02.02.2016 | Studerende

Juridisk Institut udvalgt som én af blot ni Law Schools til nyt processpil

Aarhus BSS’ jurastuderende er udvalgt til Hugo Sinzheimer Moot Court Competition - et europæisk processpil med deltagelse fra 9 universiteter i EU. Med Kammeradvokaten som partner og coach skal de studerende konkurrere i ansættelses- og arbejdsretlige emner, med mundtlig finale i Amsterdam til juni.