Aarhus BSS byder studerende velkomne tilbage på campus

Fra onsdag 24. juni åbner Aarhus BSS op for, at I efter behov kan vende tilbage til campus. Vi glæder os meget til at byde jer velkomne igen i universitetets fysiske rammer.

24.06.2020 | Marie Louise Bro Pold

Kære studerende

Det er på baggrund af en politisk aftale om genåbning af studiefaciliteter, at I hen over sommeren kan benytte læsesale, grupperum, biblioteker og lignende. Genåbningen af studiefaciliteter på Aarhus BSS sker efter følgende plan:

Fra onsdag den 24. juni 2020 – torsdag 25. juni 2020

• Adgang til bygningerne i perioden 8.00-17.00 begge dage. Der vil alene være adgang til bygningerne i denne åbningstid.
  • Adgang til bibliotekerne er fra 8.00-17.00, der er bemanding fra 8.00-15.00
  • Bemærk:
    o I Nord Østre hjørne er der adgang til nicherne i 1325, forhistorisk i 1322 samt Vandrehallen.
    o   På Fuglesangs Alle er der adgang til S-bygningen.
    o   På BTECH er der alene adgang til biblioteket.
  • Undervisningsrum anvendes alene til eksamen. Rum, der ikke anvendes til eksamen, vil være aflåste.
  • Åbne områder er forsynet med skiltning og desinficeringsmulighed og ophold i bygningerne skal ske i henhold til myndighedernes retningslinjer.

Fra fredag den 26. juni 2020

• Alle studerendes adgangskort genåbnes som normalt, hvilket vil sige, at studerende vil have adgang til bygningerne og til de rum, som de normalt har adgang til.
  • Fortsat åbne udvendige og indvendige døre på hverdage kl. 8.00 – 17.00. På øvrige tidspunkter, er der adgang med studiekort.

Prodekan Per Andersen
Aarhus BSS