Studerende

Dispensation ved reeksamen

Skal du til reeksamen og har du brug for dispensation? Husk at søge om dispensation i god tid!

Hvis du har brug for at søge om dispensation i forbindelse med reeksamen i august (f.eks. forlænget tid ved eksamen, særlige forhold, 4. eksamensforsøg mm.), skal din ansøgning være indsendt senest den 8. juli 2018, hvor der er frist for tilmelding til reeksamen for alle fuldtidsstuderende på bachelor- og kandidatuddannelser.

Indsender du din dispensationsansøgninger efter den 8. juli 2018, kan vi ikke garantere, at den er færdigbehandlet inden reeksamen.

Du finder information om dispensationsansøgninger på din studieportal under punktet 'Studievejledning'.

Pga. sommerferie vil der i juli kun være et nødberedskab. Her vil man håndtere de dispensationsansøgninger, der omhandler reeksamen og hvor det på grund af usædvanlige forhold ikke har været muligt, at indsende ansøgningen inden den 8. juli 2018.

Du skal være opmærksom på at tjekke din e-Boks jævnligt, da studienævnets afgørelse kan komme indtil dagen før din reeksamen.

Husk hvis du har fået en dispensation til forlænget eksamenstid ved den ordinære termin, fremgår det af denne, hvis den også er gældende til reeksamen. Du opfordres til at læse din afgørelse og følge de anvisninger, der står.

Oops, an error occurred! Code: 20211203195023ba249934