Er du bachelorstuderende og mangler du en læsemakker?

Hvis du gerne vil opbygge et fagligt fællesskab med en medstuderende, så I sammen kan styrke hinandens læring og studiemotivation, skal du læse videre her.

Kære studerende

Er du bachelorsturende og står du og mangler en studiemakker? Hvis du gerne vil opbygge et fagligt fællesskab med en medstuderende, så I sammen kan styrke hinandens læring og studiemotivation, skal du læse videre her.

Studenterstudievejlederne ved Jura tilbyder nu at formidle kontakten i mellem studerende, som gerne vil have en læsemakker eller en læsegruppe.

Hvad enten det er til eksamen eller til næste semester du mangler en læsemakker eller en læsegruppe, så skriv til studievejledningen på: vejled@jura.au.dk

I din mail til studievejlederne skal du oplyse:

  • Navn
  • Hvilket semester du er på
  • Kontaktoplysninger
  • Giv tilladelse til at vi opbevarer dine informationer indtil sommerferien 2022 og vi formidler kontakten

Studievejlederne vil herefter opbevarer dine informationer på et sikkert drev og holde øje med, om der opstår et match.

Hvis to eller flere studerende fra samme semester melder sig, inviterer studievejlederne jer til et møde. Her finder vi ud af, om I har lyst til at arbejde sammen. I vil også få vejledning om hvordan I kan få glæde af samarbejdet og hvordan I bedst arbejder sammen som læsemakkere/læsegruppe.

Vi kan ikke garantere, at I gennem dette tilbud får en ny læsemakker/gruppe. Vi er blot formidlere af kontakterne. Derfor er det vigtigt, at du/I selv fortsat er aktive og opsøgende.

Vi glæder os til at høre fra jer :)

Med venlig hilsen

Studievejlederne ved Jura

Oops, an error occurred! Code: 20231001044524d52cd40e