Fagtilmelding til forårssemesteret 2019

Det er tid til at vælge fag til forårssemestret 2019. Du skal i den forbindelse være opmærksom på flere ting. Læs derfor grundigt nedenstående information inden du vælger fag.

Tjek reglerne for fagsammensætning
Når du overvejer hvilke fag, du ønsker at følge, er det vigtigt, at du samtidig tager højde for, hvilke regler der er gældende i forhold til fagsammensætning. Du kan læse mere omkring reglerne i din studieordning. Hvis du har brug for vejledning om fagvalg og studieplanlægning, er du velkommen til at kontakte studievejledningen.

Fagklynger
Det er vigtigt, at du orienterer dig i oversigten over fagklynger på Studieportalen. Klyngerne sikrer dig mod time- og eksamenssammenfald.

Tilmelding til fag er bindende
Det betyder, at du ikke kan afmelde dig eller ændre i de fag, som du har tilmeldt dig efter tilmeldingsfristens udløb, med mindre du søger og får en dispensation fra studienævnet.

Der er åbent for tilmelding i perioden d. 1.-5. november 2018.  Du tilmelder dig via STADS, som du tilgår inde på mitstudie.au.dk. Når du har tilmeldt dig, kan du følge dine tilmeldinger på mitstudie.au.dk, på den nye underside; ”Min studietidslinje”. Hvis der er tilmeldinger, du ikke kan finde, skal du i stedet tjekke STADS.

Husk at kontrollere dine tilmeldinger løbende således, at du ved om du har fået tildelt en plads i første tilmeldingsrunde. I tilfælde af at du ikke har fået plads på din(e) ønskede fag er der en anden tilmeldingsrunde i perioden 9.-12. november 2018

Selvom du er tilmeldt et fag og har fået tildelt en plads, kan der fortsat komme aflysninger. Det er derfor vigtigt, at du holder dig løbende orienteret. 

Få overblik over dit studie
Som noget nyt har AU lanceret studietidslinjen. Studietidslinjen er et online værktøj, som giver dig et visuelt overblik over din uddannelse. Du kan bl.a. bruge det til at se dine tilmeldinger og tjekke din maksimale studietid. Du finder studietidslinjen som en underside inde på mitstudie.au.dk.

NB! Enkelte studerende har ikke en studietidslinje. Er du af dem, beder vi dig i stedet tjekke dine tilmeldinger via STADS.

Tjek din AU-mail
Vi håndterer dine tilmeldinger løbende. Såfremt et fag bliver aflyst eller dine tilmeldinger af andre grunde ikke bliver godkendt, kontakter vi dig via din AU-mail. Det er derfor meget vigtigt, at du tjekker din AU-mail jævnligt i og efter tilmeldingsperioden.

Spørgsmål
Hvis du har spørgsmål til fagtilmelding kan du kontakte:

Tina Aronro (tina@au.dk)

Med venlig hilsen
Aarhus BSS studieadministration

Oops, an error occurred! Code: 202302060209401282e374