Flytning af bøger på biblioteket og ny læsesal

Biblioteket skal bygges om, og i den forbindelse sker der en del flytninger af bøger, og desuden flytter læsesalen placering. Ombygningerne finder sted hen over sommeren. Du kan læse mere om planerne herunder.

17.06.2019 | Tine Bagger Christiansen

Ny læsesal
Læsesalen i bygning 1350 lukkes fra den 19. juni på grund af ombygning. Ny læsesal åbner den 24. juni i 1340, 4. etage. I mellemtiden henviser vi til bygning 1326, 3. etage. På siden her kan du få et overblik over alle læsepladserne Aarhus BSS.

Biblioteket
Bøger for studieretningerne Psykologi og Statskundskab er flyttet til ny permanent placering i kælderen under biblioteket i bygning 1351. Bøger for studieretning Jura flytter i slutningen af uge 25 midlertidigt til kælderen under bygning 1351 samt på lukket depot. Bøgerne for studieretning Jura rykker efter ombygningen til bibliotekets 2. etage i bygning 1351, det bliver formentlig midt i august.

Kan du ikke finde bøgerne, så spørg personalet eller bestil dem via hjemmesiden, så finder vi dem til dig.

Studieportalen bliver løbende opdateret med flere informationer.

Studerende