Flytningerne på ARTS og BSS rykker tættere på

Mange studerende vil i løbet af 2012 skifte deres vante studiemiljø ud med nye rammer, nye faciliteter og nye medstuderende. Følg flytteprocessen på din studieportal når fagmiljøer og undervisningsaktiviteter flytter på ARTS og BSS i 2012.

27.04.2012 | Didde Trolle Pedersen

Flytteikonet på ARTS og BSS

Nogle biblioteker, institutter og administrative afdelinger er allerede flyttet, mens andre stadig venter eller er i fuld gang med at pakke. På din studieportal kan du holde dig opdateret om, hvem og hvad, der flytter, hvornår de flytter, og hvor de flytter hen.

Hvis du søger information omkring din undervisnings fremtidige placering, det nye studiemiljø, eller den nye placering af dine undervisere eller studievejledere, så er studieportalen absolut et besøg værd!

Mere information på studieportalen jo tættere flytningen rykker på
Studieportalen bliver løbende opdateret med praktisk information om, hver enkelt flytning som den rykker tættere på.

Det er vigtigt at være opmærksom på, at selvom din undervisning ikke umiddelbart er berørt af flytningerne, så kan din underviser, studievejledning eller studieadministration stadig flytte.

Skemaplanlægning kan tage lidt længere tid end normalt
Grundet de forskellige flytninger af studieaktiviteter og institutter samt implementering af et nyt planlægningssystem, kan lokaleplanlægningen tage lidt længere tid end normalt. Der er mange brikker, der skal falde på plads, og derfor kommer dit endelige skema muligvis frem til dig lidt senere end normalt.

Hold godt øje med flyttemanden
Flytteikonet er et fælles signal på ARTS og BSS om, at nogen flytter, og ikonet går igen i de forskellige medier, når det handler om flytninger. Som studerende,  vil du blive orienteret om flytninger via flyers, plakater, infoskærme, mails og ikke mindst på din studieportal.

Hold dig orienteret om flytningerne på:

Studerende