Indsamling af information om samarbejde med virksomheder og organisationer

For fuldtidsstuderende kandidatstuderende samt studerende på BDE og GMM, der er tilmeldt speciale eller projektorienteret forløb/praktik i forårssemesteret 2020.

Aarhus Universitet (AU) ønsker at styrke dine jobmuligheder gennem specialer og projektorienterede forløb/praktik, som foregår i tæt samarbejde med private og offentlige virksomheder/organisationer. For at realisere dette mål har vi brug for at indsamle informationer om de virksomheder/organisationer, som du som studerende har et samarbejde med. Hvis du er tilmeldt et speciale eller et projektorienteret forløb/praktik i foråret 2020, vil du derfor snart modtage en kort blanket på din AU mail. Blanketten er obligatorisk at udfylde og indeholder nogle få spørgsmål vedrørende dit samarbejde med virksomheden/organisationen.

Oplysningerne om samarbejdet bliver ikke offentliggjort, men anvendes til at opnå viden om, hvor mange studerende, der deltager i samarbejder med erhvervslivet. Derudover vil oplysningerne give os et billede af, hvilke virksomheder og organisationer, der samarbejder med studerende fra AU. På den måde kan vi på AU blive endnu bedre til at understøtte samarbejder mellem studerende og vores mange samarbejdspartnere. Desuden indberettes antallet af samarbejder med virksomheder/organisationer hvert år til ministeriet.

Du finder yderligere information vedrørende blanketten på siderne herunder, hvor du blandt andet kan læse mere om de enkelte spørgsmål, som optræder i blanketten for hhv. specialer og projektorienterede forløb/praktik. Derudover kan du få svar på de oftest stillede spørgsmål til blanketten samt information vedrørende login. 

1.       Hovedside: https://studerende.au.dk/registrering/
 
2.      Infoside vedrørende specialer: https://studerende.au.dk/registrering/speciale/
 
3.      Infoside vedrørende projektorienterede forløb: https://studerende.au.dk/registrering/projektorienteret-forloeb/
 
4.      FAQ – oftest stillede spørgsmål: https://studerende.au.dk/registrering/faq-oftest-stillede-spoergsmaal/
5.      Infoside vedr. login: https://studerende.au.dk/registrering/login-information/ 

Spørgsmål til blanketten kan stilles via de ovenstående sider. 

Udfordringer pga. situationen med Corona 

Du kan læse mere om, hvad du skal gøre, hvis du er i gang med dit speciale, men har problemer på grund af corona-situationen her på denne side:

https://studerende.au.dk/studier/fagportaler/aarhus-bss/ 

Du kan læse mere om, hvilke muligheder du har, hvis dit projektorienterede forløb/praktik er blevet afbrudt på grund af corona-situationen her på denne side: https://studerende.au.dk/studier/fagportaler/aarhus-bss/ 

Du ønskes held og lykke med dit speciale eller projektorienterede forløb/praktik. 

På forhånd mange tak for din hjælp med at gøre os klogere. 

Bedste hilsner

Aarhus Universitet

Oops, an error occurred! Code: 2023020602555522ade5a5