Jurastuderende fra AU vinder Young Tax Professional of the Year 2014

Med sejren i skatteretskonkurrencen får AU's Michael Skjøtt Andersen 15.000 kr., et praktikophold hos Ernst & Young og en plads i den internationale finale.

07.04.2014 | Andreas G. Jensby

Michael Skjøtt Andersen

Den nationale del af Young Tax Professional of the Year 2014 blev afholdt torsdag den 27. marts i København. Vinderen blev jurastuderende Michael Skjøtt Andersen fra Aarhus Universitet, som dermed vandt en plads i den internationale finale, 15.000 kr. og et praktikophold hos EY.

Michael var skarpt forfulgt af Aysil Sahin og Philip Hulgaard, som blev henholdsvis nummer to og tre.

Under konkurrencen skulle deltagerne løse en case i skatteret, som de skulle præsentere foran juryen bestående af eksterne skatteeksperter, bl.a. professor Jan Pedersen fra AU og Ernst & Young-partner Jens Wittendorf.

Om konkurrencen
EY afholder hvert år konkurrencen Young Tax Professional of the Year, som giver studerende mulighed for at afprøve deres evner inden for skatteret og skabe værdifulde kontakter i branchen. Konkurrencen er for studerende med interesse for skatteret og omkring 18 måneder tilbage af deres studier i jura, økonomi og/eller business.”