Kammeradvokatens sommerskole

Ser du dig selv i retten, hvor du med ildhu og gejst procederer for en dommer? Eller er dit mål at blive en skarp juridisk forhandler? På Kammeradvokatens sommerskole kan du udleve disse roller - og mere til.

23.04.2013 | Charlotte Ebbesen

Hvad handler sommerskolen om?

Du vil undervejs blive vejledt af vores erfarne advokater, som vil udfordre dig på din faglighed og dine evner til at udfylde rollen som advokat. Undervejs er der oplæg ved virksomhedens partnere om emner, der har relevans for løsningen af casene. Vi har stort fokus på involvering og networking med spændende aktiviteter og sociale aften-arrangementer i løbet af de fire dage. Du kommer ikke til at kede dig, hverken fagligt eller socialt.

Sommerskolens sidste dag udgør en fiktiv hovedforhandling, som afvikles foran rigtige dommere i autentiske retslokaler i Retten på Frederiksberg.

Hvornår afholdes sommerskolen?

Sommerskolen bliver afholdt medio august hvert år i Kammeradvokatens lokaler, Vester Farimagsgade 23, 1606 København V (tæt ved Vesterport Station og Københavns Hovedbanegård). Sidste dag foregår dog i retslokalerne i Retten på Frederiksberg.

I 2013 afholdes sommerskolen d. 19.-22. august.

Deltagelse i sommerskolen er gratis. Og vi sørger også for overnatning.

Hvordan kan jeg ansøge?

For at komme i betragtning skal du sende en kortfattet ansøgning via linket nedenfor med et par ord om, hvorfor du gerne vil deltage, vedlagt et CV og en karakterudskrift. Ansøgningsfristen er fredag d. 28. juni 2013.

Uddannelse, Studerende, Seminar