Mentorer og mentees - I kan stadig nå at tilmelde jer!

Læser du på første år af din uddannelse eller vil du gerne hjælpe en yngre studerende? Så er mentorordningen noget for dig!

Kære studerende

Du har nu muligheden for at søge om at blive mentor eller mentee ved Aarhus BSS mentorordning i 2019. Da vi gerne vil flere mulighed for at deltage, har vi nemlig forlænget  ansøgningsfristen til 15. januar 2019.

Mentorordningen er et frivilligt tilbud til studerende, der gerne vil udfordre sig selv og blive klogere på at være studerende ved Aarhus BSS.

Mentee: Er du startet på din uddannelse i år og har du lyst til at lære mere om dit studie, og har du samtidig mod på at blive udfordret og coachet af en ældre studerende med viden og erfaring? Så har du mulighed for at blive tilknyttet en ældre studerende, som kan guide dig igennem de første udfordringer som ny studerende.

Mentor: Har du allerede gennemført minimum første år af din uddannelse og har du lyst til at hjælpe nye studerende til større erfaring og indsigt? Har du lyst til at krydre dit CV med noget fagligt relevant? Hvis ja, så er Aarhus BSS mentorordningen lige noget for dig.

Vi glæder os til at høre fra dig.


Med venlig hilsen
Studievejledningen ved Aarhus BSS

Oops, an error occurred! Code: 202303201033016c91517a