PWC Challenge 2013

CBS’ere og KU-studerende løber af med sejren til Challenge 2013

29.04.2013 | Charlotte Ebbesen

Betina Gronemann Pedersen fra KU er med på vinderholdet, sammen med Peter Wohlstrand og Line Tørnqvist fra CBS, til dette års case-konkurrence ”Challenge” fra PwC. 

Revisions- og konsulenthuset PwC afholdte for sjette år i træk en case-konkurrence og traditionen tro er det en anderledes og mere virkelighedstro én af slagsen. 

På arbejdsmarkedet for én dag

Det er en dag, hvor kandidatstuderende får indsigt i, hvad det vil sige at arbejde som konsulentrådgiver i et hus som PwC. Arrangøren hos PwC, HC konsulent Louise Petersen beskriver hvordan dagen er fyldt med teamwork, tværfaglighed og et højt tempo, som er en normal arbejdsproces for PwC:

- Deltagerne skal være klar på at tage initiativ, samarbejde og få udfordret deres faglighed, men det er også en dag, hvor de skal fordybe sig i årsregnskaber, hjemmesider, interviewe senioransatte i PwC og vise, at de kan prioritere og strukturere den arbejdstid, der er til rådighed.

Et andet vigtigt element ved case-konkurrencen er, at det kan blive deltagernes første arbejdsdag for PwC. Derfor handler det i den grad om at netværke med de medvirkende PwC medarbejdere og de andre studerende.

Som afslutning efter en lang og hektisk dag for alle deltagerne, bliver de kørt til et spændende location, hvor aftenens middag bliver afholdt.

Se vinderfilmen og hør hvad vinderne siger til sejren. 

Uddannelse