Du er her: AU  Studerende  Studieportaler Studieportaler Jura Eksamen Eksamensplaner Eksamensplaner - Kandidat

Eksamensplaner - Kandidat

Der vil kunne forekomme ændringer i eksamensplanerne. Det er derfor vigtigt, at du tjekker dem løbende i gennem eksamensperioden.  

VEDR. MUNDTLIGE KANDIDATFAG:

Datolisterne er rundt på holdene i uge 11 og 12. Herefter vil datolisterne ligge på Juridisk Ekspeditionskontor i uge 13. Husk at datolisterne er IKKE tilmelding til eksamen. Tjek altid din selvbetjening for at sikre dig, at du er tilmeldt den ønskede eksamen. Hvis der skal trækkes lod i et fag, vil du få besked i løbet af uge 14, hvis du skal vælge ny dato. Herefter vil det ikke være muligt at ændre eksamensdato uden dispensation.

Jura - Kandidat

Kursusfag - foreløbig eksamensplan. Planen vil blive opdateret løbende og gjort endelig efter uge 42. Datolisterne vil være rundt på holdene i uge 39 og 40. I uge 41 vil datolisterne ligge på Juridisk Ekspeditionskontor, hvor du kan komme i åbningstiden og skrive dig på en eksamensdato. Hvis du ikke vælger dato, vil sekretariatet vælge en ledig eksamensdato til dig. I tilfælde af overskrevne lister vil sekretariatet trække lod om pladserne og kontakte de berørte i løbet af uge 42.

1446058 / i40