StudieGruppeMatch

Står du og mangler en studiegruppe/læsemakker? Er I en læsegruppe, der godt kunne tænke jer endnu et medlem?

Eller ønsker du nogen, som du kan sparre med omkring dit speciale?

Hvad enten det er til eksamen, specialet eller til næste semester, du mangler en studiegruppe eller læsemakker, så tilmeld dig StudieGruppeMatch – så er du godt på vej til at finde en studiegruppe eller læsemakker.

Sådan fungerer StudieGruppeMatch

Du kan blive tilmeldt to forskellige grupper. Den ene er for studerende, der søger om en studiegruppe i enkelte fag. Den anden er for studerende, der søger en specialegruppe eller sparring under specialeprocessen

Når du har givet Studievejledningen for jura dine oplysninger, vil du blive tilknyttet den lukkede Blackboardgruppe ”StudieGruppeMatch”. Her vil du kunne finde en oversigt over andre studerende, der også søger en studiegruppe/læsemakker indenfor for samme kursusfag.

I skal derefter selv stå for at tage kontakt til hinanden. Vi kan ikke garantere, at man gennem StudieGruppeMatch får en ny læsegruppe/makker. Vi er blot formidlere af kontakterne. Derfor er det vigtigt, at du/I selv er aktive og opsøgende.

Da der er tale om en lukket BlackBoardgruppe, er det kun muligt se andre, der søger en studiegruppe/læsemakker, hvis man har tilmeldt sig ved at udfylde og sende ovenstående oplysninger – og derved selv søger en studiegruppe/læsemakker. Dit studienummer vil desuden ikke blive vist til andre i gruppen.

Når du har fundet en studiegruppe/læsemakker

Når du har fundet en studiegruppe/læsemakker eller en specialegruppe, kan du sende en mail til juridisk ekspedition. Herefter vil du blive afmeldt BlackBoardgruppen "StudieGruppeMatch". I mailen skal du oplyse følgende oplysninger:

  • Navn
  • Studienummer
  • E-mail.

Spørgsmål til StudieGruppeMatch

Hvis du har spørgsmål til StudieGruppeMatch, skal du tage kontakt til Studievejledningen for jura. Du finder deres kontaktoplysninger her.